Már csak pár óra van felajánlani az SZJA 1%-odat

Idén is elérkeztünk egy nagyon fontos határidőhöz: már csak pár óra van felajánlani az SZJA 1%-odat. Kérlek, ha még nem tetted meg, élj most a lehetőséggel!

 

Ez az utolsó alkalom idén, hogy dönts adó 1%-od sorsáról. Tudtad, hogy az elmúlt években csak az adófizetők fele rendelkezett adója 1%-áról? Ez hatalmas kiesést jelent a civil szervezeteknek, pedig csupán pár percig tart felajánlani.

 

Elszánt és lelkes aktivisták ezrei, és támogatók milliói együtt tették a Greenpeace-t az egyik legeredményesebb globális környezetvédelmi szervezetté. Közösen értünk el olyan eredményeket, amelyek megváltoztatták a világot és a jövő generációk szemléletét.

gphu-ado1-email-230517-img2

Olyan emberek támogatása visz minket előre, mint amilyen te vagy, hiszen mi nem fogadunk el támogatást sem cégektől, sem kormányoktól, sem politikai pártoktól.

Az adó 1% felajánlás neked nem jelent kiadást, csak pár percet az életedből, amivel jót tehetsz. Neked csupán pár perc, nekünk nagy segítség.

 

Hogyan? Elmondom!
→ Lépj be az eSZJA oldalra az Ügyfélkapuddal.
→ Nyisd meg a NAV által elkészített adóbevallásod.
→ Töltsd ki a 22EGYSZA nyilatkozatot. Adószámunk: 18178883-1-42.

 

Több információra lenne szükséged, vagy szeretnéd inkább postán vagy személyesen leadni az adóbevallásod? Látogass el az adó 1%-os oldalunkra: www.greenpeace.hu/ado1.

Tartozz te is azokhoz, akik nem hagyják elveszni az 1%-os támogatásukat! Élj a lehetőséggel: higgy a jövőben, és tegyél jót érte még ma!