Belegondolni sem merünk, mit élhettek át a lángoló kocsiban…

Miskolci tragédia: nagyszülők nevelik fel a két kicsi gyereket, mert a fiatal szülők bennégtek az autóban…

Nem lehet megvigasztalni a családtagokat, miután Viktória és férje bennégtek autójukban Miskolc közelében, amikor ütköztek egy tartálykocsival.

A városba indult ügyintézni Viktória és férje szombaton, amikor a 306-os főúton, Miskolc közelében autójuk valamiért áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy szabályosan érkező, folyékony nitrogént szállító tartálykocsival. A kamionos elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a karambolt, de nem sikerült – aztán az árokba borult. A személyautó kigyulladt, majd villámgyorsan kiégett.

A fiatal pár bennégett a kocsijában… Fotó: Boon.hu

A kamion csodával határos módon megúszta, a folyékony nitrogén nem gyulladt ki. A személyautóban ülő fiatal párnak esélye sem volt a menekülésre.

A kamion az árokba borult, óriási szerencse, hogy nem gyulladt ki Fotó: Boon.hu

Viktória és férje alig pár hónapja költözött Tardonára, a kis, ezerfős borsodi községbe, Viktória szülőfalujába, ahol férjével építettek közös házat.

A Ripost elérte Viktória édesanyját és a férj testvérét is, de a sokk miatt érthető módon egyikük sem kívánt nyilatkozni. A házaspárnak két kicsi gyermeke volt, még egyik sem érte el az iskolás kort. Valószínűleg a nagyszülők fogják őket felnevelni…

Nagyon kedves pár voltak, gyönyörű kisfiúkkal. Belegondolni sem merünk, mit élhettek át a lángoló kocsiban…

– mondta egy helybéli.

A kamion műszaki mentésről készült brutális fotókat megnézheti itt, a boon.hu oldalon.