DT Swiss MedvésTrail MTB és terepfutó Challenge

 

Bár kevesen tudják, Somoskőújfalu és környéke, a Karancs és Medves több mint száz kilométernyi terepkerékpározásra alkalmas hivatalos útvonal található– szeptemberben egy izgalmas verseny kereteiben próbálhatod ki ezek egy részét!

A Karancs-Medvesben rendeztek már C2 kategóriás kerékpáros crossversenyt, de mtb marathont még soha, ráadásul a környéken 120 kilométernyi jelölt mountain bike útvonal található, így nem csoda, ha nagy várakozás övezi az e-Bike.hu MTB és terepfutó Challenge hat állomásos sorozatának Somoskőújfalu mellett, a Medves ösvényein megrendezésre kerülő zárófutamát!

MiniExpo és szerviz

A verseny érdekes színfoltja lesz a kísérőprogramok mellett megtalálható MAXXIS, MOTOREX és SWISSTOP standok, ahol a gyártók újdonságait lehet majd megnézni. De lesz még a DoctorBike által üzemeltetett szervizpont is!

Ha egy nagyszerű terepkerékpáros rendezvényre vágysz, a fővárostól alig másfél órányi útra, akkor szeptember 16-án ne maradj otthon – irány Somoskőújfalu! A futamra már azért is érdemes kellően edzeni, mert a kategóriák első három helyezettjei értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak – ezenkívül a helyszínen kerül sor a Challenge sorozat összetett eredményhirdetésére is! …ha pedig mtb helyett inkább gravel bringa nyergébe pattannál, arra is van programjuk a szervezőknek, amiről hamarosan bővebb információkat találsz a honlapon – https://bikechallenge.hu/

DT Swiss MedvésTrail MTB és terepfutó Challenge-4