Egyre durvábban terjed a mesterséges pornó, így használják ki hétköznapi emberek valódi fotóit
Egyre durvábban terjed a mesterséges pornó, így használják ki hétköznapi emberek valódi fotóit.

„Sokan nem is tudták, hogy kiestem” – visszatért a cégvezető egy majdnem halálos síbaleset után.

1500 milliárd forint: kiderült, ki a két magyar csúcsoligarcha.

Ezen a napon múlhat az ország következő 20 éve. Vége lesz a 20 éve tartó Erdoğan-korszaknak Törökországban? Ha igen, a reformokat ígérő, mégis politikai veterán ellenzéki jelölt, Kemal Kılıçdaroğlu rendezheti az ország alig-demokráciáját.

Beteg a magyar gazdaság, ki sem fog gyógyulni belőle? Elemzőket kérdeztünk.

Csak ötletük volt, semmi más, a világ legjobb üzleti programja mégis meglátta a lehetőséget bennük. Kétezer jelentkezőből 282-t vettek fel a Y Combinatorbe, köztük volt két magyar alapító is.

Folytatódik az állami vagyon kiszervezése. A MÁV-tól egy kormányközeli magántőkealaphoz kerül a vasúti járműgyártás.

Válogass a Kifli.hu online szupermarket 13.000 minőségi terméke között, hatalmas baba-mama választékkal, és rendelésedet akár 3 órán belül, 15 perces idősávban visszük!
hirdetés

5 perces ☕ elvitelre

„Én odamegyek a Boeinghez és rendelek 150 gépet másfél milliárd dollárért” – mondta ezt a Ryanair vezére, Michael O’Leary áprilisi címlapinterjúnkban. Aztán a héten kiderült, hogy odament és rendelt 300-at.Revolut-ügy, 2. felvonás. Az elmúlt hetekben több meglopott banki ügyféllel és egy kibervédelmi szakértővel is beszéltünk, kicsit tisztábban látunk. De Attila még mindig fut a pénze után.

Eltűnnek a mobil WC-k, lesz árstop, Billie Eilish először lép fel – mire készül a Sziget? És mennyit faragtak a veszteségeikből?

Gasztronómiáról, a világ legjobb bárjairól, és persze a Fehér Lótusz HBO-sikersorozatról is beszélgettünk Thibaut Drege-zsel, a Four Seasons Hotel Gresham Palace újonnan kinevezett ügyvezetőjével.

„Mindenki számára elérhetőnek kell lennie” – megnéztünk egy okosvárost Budapesttől 250 kilométerre.

„Nincs itthon szebb cégtörténet, mint ez” – így teremt Richter Gedeon öröksége várost a városban.