Böjte Csaba nemcsak az isten előtt felel, hanem a világ és a világi bíróságok felé is számadással tartozik. Ezek mennek
Böjte Csaba bizonyára nem látta ezt a videót. Máthé-Bogár Mónika elbeszéléséről áldozatok százait meghallgató jogvédőként az álláspontom az, hogy tökéletesen élmény- és életszerű, a története koherens, abban az események zárt láncolatát tárja fel, az őszinteségét megkérdőjelezni semmi ok nincs.
Böjte Csaba nemcsak az isten előtt felel, hanem a világ és a világi bíróságok felé is számadással tartozik. Amit Mónika történetéről nyilatkozott, az a gonosz megnyilvánulása, sátáni szavak.
Böjte Csaba! Ha ön ugyanabban az istenben hisz, mint én, bizonyára nagy félelemben él. Hiszen az embert előbb vagy utóbb utoléri a lelkiismerete. Az ön, a gondjaira bízott – az ön szavaival élve – „fonnyadt almákkal” szemben elkövetett árulása halálos bűn az én fogalmaim (és hitem) szerint. Ön cserbenhagyott ki tudja, hány, önhöz forduló kiskorú áldozatot. A végítélet pedig nem válogat. És sokszor bizony már itt, ezen a földön megérezhetjük az előszelét. A „fonnyadt almákból” nem csupán „pálinka lehet”. Az Apokalipszis lovasaivá is válhatnak.
Máthé-Bogár Mónika! A bátorság, az igazságért folytatott küzdelem remélem, szabaddá tesz. Csodálatos ember vagy, isten tetszésére való, ahogy kiállsz önmagadért, és így minden áldozatért. Nemcsak hiszek neked, de tiszta szívemből hajtok fejet teelőtted. Isten a te oldaladon van, efelől nincs kétségem. Legyen teljes, boldog életed!
Nagyon fontos lenne, hogy ezt a videót ne csak 4608 ember nézze meg. Rendkívül felkavaró, de legalább olyan fontos. Ha Mónika arccal-névvel, bölcsességgel ki tudott állni, mind tartozunk neki annyival, hogy meghallgatjuk: