Egy nő hangos orgazmusa, mások szerint idegösszeroppanása zavarta meg a Los Angeles-i Filharmonikusok koncertjét

Többen is arról számoltak be, hogy április 29-én a Los Angeles-i Filharmonikusok koncertjén Csajkovszkij V. szimfóniája közben egy hosszabb és hangos sikolyt hallottak az egyik erkélyről.Egy női sikolyt, ami a beszámolók szerint egyértelműen orgazmusnak tűnt.

Los Angeles Timesnak egy a koncerten részt vevő nő azt mondta, a sikoly hallatán mindenki megfordult, hogy lássák mi történt. „Láttam a lányt, akinek feltételezem, hogy orgazmusa volt, mert zihált, a mellette ülő társa pedig mosolyogva nézett rá, mintha nem akarná megszégyeníteni. Egészen gyönyörű volt.”

Más is hasonlóan írta le a történteket, Magnus Fiennes zeneszerző és zenei producer (egyébként Ralph Fiennes testvére) Twitteren arról posztolt, hogy a koncert közben mintha valaki „hangos és teljes orgazmust” élt volna át. És erről írt szintén Twitteren Jocelyn Silver újságíró is, aki bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy a barátai beszámolói szerint a koncert közepén egy nő sikoltozós orgazmust élt át, egy pillanatra pedig még mintha a zenekar is abbahagyta volna a darabot.„Van, aki tudja, hogyan kell élni”– tette még hozzá. A közösségi oldalakon azóta már kering egy hangfelvétel is, amin állítólag ezt lehet hallani. https://444.hu/2023/05/03/egy-no-hangos-orgazmusa-masok-szerint-idegosszeroppanasa-zavarta-meg-a-los-angeles-i-filharmonikusok-koncertjet