Aztán már csak egy Rákay Philip kell, aki bemondja, hogy hány millióan vettek részt. A NAP

IsFideszes körökben mostanában úgy vélik, hogy nem elég illiberális, idegen- és LMBTQ-gyűlölő a pápa, ami miatt az utóbbi időben erősen savazzák is a fidesz-közeli nyaloncok. Ezt hallva viszont az idős nénikék otthon a falujukban meg vannak zavarodva, mint Ádám anyák napján, így előfordulhat, hogy az ilyen egyházi jellegű események törzsközönsége békemenet nélkül még otthon maradna.
És mivel már a lengyelekkel sem vagyunk olyan jóban, hogy végeláthatatlan buszrengeteggel küldje az eseményre az ottani jobboldal az embereit, a KDNP tagsága pedig két 7-es buszra felférne, most elkezdtek f0sni a fiúk a kormányban, hogy nemcsak égés lenne, de komoly diplomáciai bonyodalom is kerekedhetne belőle, ha nem lennének elegen az eseményeken. Még a végén kiderülne, hogy az a keresztény szósz, amivel a Fidesz a cselekedeteit indokolja, nem más, mint üres propaganda.
Szóval most ezerrel megy a mozgósítás, de azt persze kényesen igyekeznek titkolni, hogy úgy kell mozgósítani az eseményre. Aztán már csak egy Rákay Philip kell, aki bemondja, hogy hány millióan vettek részt a rendezvényeken, és meg van mentve a NER-horda becsülete…