Skip to content

Húsdarálóba szorult egy 2 éves gyerek keze, a rendőrség a nagymamáját gyanúsítja az ügyben

Húsdarálóba szorult egy 2 éves gyerek keze, a rendőrség a nagymamáját gyanúsítja az ügyben

Kiskorú veszélyeztetése miatt, gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt az 55 éves nagykőrösi nagymamát, akinek az unokájának beszorult a keze egy elektromos húsdarálóba Nagykőrösön. Ezt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte hétfőn a 24.hu kérdésére.

Vasárnap Heim Pál Gyermekkórház a Facebookon posztolt az esetről. Mint írták, a kétéves kislány keze beszorult egy elektromos húsdarálóba, a sebészeti osztályra, ahol csont, ideg és in sérüléseit vértelenségben megműtötték.

A szakemberek szerint a műtét után a sérült szövetek keringése rendeződött, fertőzésre utaló jeleket pedig nem észleltek nála. Ez alapján az orvosok abban bíznak, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni.

A gyanúsítottként kihallgatott nagymama az esettel kapcsolatban azt mondta a Blikknek hogy ledarálta a húst az ebédhez, majd kikapcsolta a gépet és épp a mosogatónál dolgozott, amikor történt az eset:

Alig egy percre fordultam el, Olgi beledugta a kezét a gépbe, az indítógombot pedig megnyomta. Teljesen sokkot kaptam, de szerencsére gyorsan le tudtuk állítani. Még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kézfején szegénynek, de így is beszorította.

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük