Közel négy éve, hogy megismertem az akkori PSI Online közösségét
Az élet folyamatos változás, de én így szeretem.

Közel négy éve, hogy megismertem az akkori PSI Online közösségét, német nyelven, ami ma már younity. Sokáig tanultam náluk úgy, ahogy Ti is itt. Tetszett, hogy Dr Joe a nappalimba jön. Hogy Tollét a teraszon ülve hallgathatom, hogy a kurzusoknak örök hozzáférése van…

Akkor már gyakorló terapeuta voltam és Theta Healing tanár, aki kereste az új információkat. Annyira szerettem a rendszert, hogy egy átlagos péntek délután írtam a svájci anyacégnek, hogy én elhoznám ezt az egészet Magyarországra.
Még aznap jött a válasz, hogy a legjobbkor írtam. Hétfőn skype-on megismerkedtünk, és kezet fogtunk az éterben.

Így indult ez közel 4 éve.

A Heal Summit volt az első csoda esemény. Majdnem 70 000 ember vett részt rajta. Akkor volt az első karantén, és akkor ismertük meg a Covidot is… Valahogy, amolyan isteni szinkronicitás volt az is, mint sok minden az életemben.
Nagyon intenzív majdnem 4 év volt ez nekem.

1,5 éve egy magánéleti történés miatt, majdnem befejeztem. Az egy nagyon nehéz időszak volt, és nem éreztem az erőt ahhoz, hogy energiában egy ekkora közösség élén legyek. De mindig, amikor ez a gondolat megjelent bennem, érkezett jó pár e-mail. Levelek a gyógyulásokról. Levelek arról, hogy változtatta meg a younity az életeteket.

És akkor ott vettem egy nagy levegőt és táncoltunk tovább. De mára elfáradtam. A testem és a lelkem jelez egy ideje. Intuitív ember vagyok, aki ezeket a jeleket komolyan veszi, így most át kell rendeznem a saját világomat.

Minden percért hálás vagyok. Minden egyes tanfolyamért, summitért. Hálás vagyok a younity Hungary kis csapatának, akikkel ezt az időszakot megoszthattam. Itt mindenki szívvel és lélekkel van jelen.

Talán egy éve, hogy erősen megint megjelent bennem az érzés, be kellene fejeznem. Az én életem több szálon fut. A younity Hungary, egy szellemi gyermekem, ha lehet ilyet mondani. De úgy érzem ez a gyermek már felnőtt és gyarapszik és fejlődik szépen.
Ahogy magamban érlelgettem ezt az érzést újra, egy barátommal megosztottam a dilemmám. Először pihenni akartam picit, de aztán azt éreztem, az élet másfelé terel, és nekem most ezt itt el kell engednem. A baráti beszélgetés komoly fordulatot vett, amikor ő azt mondta, hogy szívesen vinné tovább, mert érzi, hogy nagyon fontos nekem a younity; érzi, hogy a közösségnek is fontos, hogy éljen a younity. Ő rendelkezik annyi szabad kapacitással, amennyire szükség van, és örömmel is folytatná a szolgálatot.
Ez békével töltötte el a szívem és hálával. Felgyorsultak az események, és átbeszélve a svájci partnereimmel arra jutottunk, hogy a younity Hungary élére Gilányi Attila érkezik.
Attila kollégám, barátom. Ismer engem és a közösséget is. Úgy érzem, kiváló választása az életnek, hogy most ő jön.

Ismerhetitek a meghallgatunk.online vagy az Igneum Szellemi Műhely kapcsán. Tony Robbins gondolatait teljes összefüggésükben ő hozta Magyarországra. Két éve a Mental Health Summit megálmodója és életre hívója is ő volt.
Sok közös van bennünk, ami miatt úgy érzem, hogy jól döntöttem.
Tudom, hogy szívvel és lélekkel veszi át és viszi tovább azt a filozófiát, értékrendet, amit a younity velem képviselt.

Fogadjátok őt szeretettel !

Nagyon köszönöm Nektek ezt az erős teret, amit ez a közösség képvisel. Köszönöm, hogy velem, velünk vagytok és voltatok.
Köszönöm, hogy a tanfolyamokon keresztül választottátok magatokat, a gyógyulásotokat testi, lelki, szellemi szinten.

Maradok a közelben. A következő hetekben Attila mindent meg fog tanulni, de a háttérben egy nagyon különleges előadót készítünk már.

Végtelen a hálám a magyar kollégáim felé. Nem tudom szavakba önteni, nehéz is most.
Girisha Andrea Steigler a jobb kezem, a lelkem másik fele volt az elmúlt 1,5 évben. Milassin Brigitta fordít évek óta csodásan. A színészeink Tóth Károly és Renácz Zoltán színművészek, akik stabilan állták velünk a sokszor lehetetlennek tűnő határidőket és a hangjuk lehetővé tette a nagy nemzetközi gyógyítókat, tanítókat magyarul megélni. Szabó Enikő Sofia, aki éjjel nappal a mailek megválaszolását intézi, a kérdéseiteket kezeli, az Instagramon csodás tartalmakat készít.

Nagyon köszönöm MINDENKINEK ezt a közös utazást!

Maradjatok tengelyben, éberen és szívben.