OnlyFans. Valakinek a nemi szervét értékeli különböző szempontok alapján

1200 dollár/hónap feletti bevétel esetén viszont adókötelezettsége is van a tartalomgyártónak. Vannak olyan – úgymond – játékok (értsd: egyéb bevételi lehetőségek) is, mint például a dick rating, amikor adott felhasználó azzal keres pénzt, hogy valakinek a nemi szervét értékeli különböző szempontok alapján.

A felhasználónak regisztrációkor fel kell tölteni a személyi igazolványát, kommunikáció során pedig kizárólag egymás felhasználónevét ismerik a tagok. Az OnlyFans-profil nem hirdethető, éppen ezért azoknak éri meg leginkább csinálni, akiknek már van alapismertsége is.

Az általunk megkérdezett felhasználók szerint a felület abban is különbözik a közösségimédia-platformoktól, hogy itt mindennap új tartalmat kell közzétenni, ha valaki tényleg szeretné felfuttatni a profilját.

Sok felhasználónak menedzsere is van, aki egy idő után a nevében kommunikál és posztolja a tartalmakat – ez a tevékenység illegális, és a legtöbb visszaélés is innen ered.


Itt meg lehet élni azt a szabadságot, amihez az Instagram túl prűd már – Steiner Kristóf és Nimrod Dagan sztorija

Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan mindig is fontosnak tartotta a közösségi médiás jelenlétet, azonban az utóbbi időszakban többször is meggyűlt a bajuk az Instagrammal és a TikTokkal. A két felület több posztjukat letiltotta, amin félmeztelenül szerepeltek vagy csókolóztak, emellett rengeteg kritikát kaptak a testükre, megjelenésükre vonatkozóan.

Ők egy éve döntöttek úgy, hogy a nagyobb szabadság és némi plusz bevétel érdekében létrehoznak egy OnlyFans-profilt is.

Örülünk, hogy van egy felület, ahol bátran megmutathatjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Az OnlyFansen kiállhatunk a sokszínűség, a testpozitivitás és a szabadság mellett, ami a mentális egészségünk szempontjából is fontos.

A meztelenség és a szexualitás jelentése félrecsúszott napjainkban. Pedig mindenki meztelenkedik, szinte mindenki szexel, ezek az emberi létezés legősibb formái. Azt gondolom, rengeteg tragédia, trauma és szorongás köthető ezekhez a tabukhoz és az egészségtelen kommunikációhoz”

– mondja el Kristóf.

A pár elsősorban profi fotósok által készített képeiket, valamint Nimi saját fotóit használja a felületen. A profiljuk ingyenesen megtekinthető, egyes tartalmakért 5–15 dollár közötti összeget kérnek. A pikánsabb, egyben nagyobb anyagi hasznot húzó fotók és videók privát üzenetben érhetők el, itt 20-tól akár 250 dollárig terjedhet egy-egy egyedi kérés teljesítése.

Mi sosem küldtünk olyan képet senkinek, amin konkrétan szexelünk. Nem ellenezzük ezt, tök oké, ha valaki szívesen csinálja, amíg konszenzuális. Viszont úgy érezzük, ha idősebbek leszünk, lehet, hogy mi is mutatunk majd ilyen tartalmakat, akár évtizedekkel korábbról. Fontosnak tartjuk a szexuális edukációt, és ennek része az, hogy a szex mindenkié” – teszi hozzá Nimi.


Számomra ugyanolyan ártalmas, mint a pornó – Höcker Andrea sztorija

Höcker Andrea jó húsz év szexipari munka és több mint 200 pornóvideó leforgatása után döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre. A pornó és a prostitúció kiégette – az utóbbi időszakban eldöntötte, hogy átformálja az életét és tudatosabb vonalra vált. Csakhogy az OnlyFans nem váltotta be a hozzá fűzött reményeit. Sokáig menedzser segítségével építette az oldalát, mostanra viszont megutálta az egészet, és inkább a segítő pálya felé mozdult.

„Az elmúlt 20 évben a szexipar minden szegmensében dolgoztam, és végignéztem a pornóipar elkorcsosulását – mondja Andrea a Forbes.hu-nak. – Azt, hogy pornográf tartalmakban nincs megállás, az emberek egyre többet, egyre vadabb dolgokat akarnak látni. Olyanokat, amiket én már nem szerettem volna teljesíteni.

Ez a világ egy illúzió, mentális és érzelmi torzulásokhoz vezet, rossz hatással van mindenkire. Rám is és a férfiakra is, akik írnak nekem. És az a helyzet, hogy ez ugyanolyan rossz az OnlyFansen, mint a pornóban.https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGslbLzmRnZdPRmvQHgGfsZVVrM