Miskolc. Simon  nem bízik az UNI Gardenben

Kocsonya (Rózsa) Edit olyan megkerülhetetlen személy (jogilag) miskolci kocsonya ügyben, hogy a város  olyan megoldáshoz folyamodott, hogy a szakembereket kirázta a hideg. Egy mondatban.

A Miskolc Holding perben áll Edittel, és most úgy adott neki 80 milliót  Veres Pál nyomására, hogy hogy semmilyen biztosítékot nem építettek be a rendszerbe. (Vagy nem kommunikálták. ) Nagy játéktér nincs is, mert az UNI Garden Kft. alaptőkéje 3 millió, és eddig 200 ezer forint bevétele volt. 

Első blikkre a Holding Felügyelő Bizottsága egyhangúlag nem támogatta a kifizetést. (Ennek egyébként jogilag ebben az esetben, nem volt semmilyen következménye.)
Simon Gábor (MSZP) a Holding FB elnöke az eszakhirnok. com-nak elmondta.
 A többiek indokát nem tudja, de neki kettő is van . Túl nagynak találja a támogatás összegét , továbbá szerinte a szervezést egy  olyan önkormányzati cégre kellett volna bízni, akinek egyebek mellet ez a feladata. Továbbá ellenőrizhető, és ért is hozzá.  Például itt van a CINEMIS, melyik európai jelentőségű fesztivált csinál minden évben Miskolcon.  Fotó: Simon a kép jobb oldalán.