Borsodi Sörgyár? Legjobb Munkáltató elismerést kapott

A sörgyártó idén első alkalommal kapta meg a Legjobb Munkáltató tanúsítványt Magyarországon a Top Employer Institute-tól. A Borsodi Sörgyár anyavállalata, a Molson Coors is kiérdemelte az európai szintű Legjobb Munkáltató elismerést.

A több mint 500 munkavállalót foglalkoztató Borsodi Sörgyár az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a munkakörnyezet fejlesztésére. Munkavállalói jóllétét támogató programokat és új elismerési rendszereket vezetett be, erősítette azon szervezeti kultúráját, melyben az emberek állnak az első helyen.

„Büszke vagyok rá, hogy olyan kultúrát alakítottunk és fejlesztünk, amelyben értékeljük és tiszteljük az egyediséget, és hiszünk abban, hogy a sokszínűség és a befogadás a kulcsa a sikeres csapatmunka előmozdításának. Nem állunk meg, hanem folyamatosan azon dolgozunk, hogy az egyes területeken még tovább tudjunk fejlődni.” – mondta Zsadányi-Nagy Zsanett, a sörgyár HR igazgatója.

A tanúsítvány elnyerése érdekében egy szigorú és átfogó folyamatban vett részt a sörgyár, amelyet a Top Employers Institute, az emberekkel kapcsolatos gyakorlatok kiválóságát elismerő globális intézmény végzett. Ez a felmérés hat HR területet fed le, amelyek 20 altémát tartalmaznak, köztük az emberekre vonatkozó stratégiát, a munkakörnyezetet, a tehetséggondozást, a tanulást, a sokszínűséget és befogadást, a jóllétet.

Ebben az évben a Borsodi Sörgyárral együtt 121 ország 2053 vállalata részesült ebben az elismerésben.