Kiderült, kik akarhatták meggyilkolni Zámbó Jimmyt Miskolcon

Zámbó Krisztián elmondása szerint Jimmy sosem fogott fegyvert Pataky Attilára, és arról is beszélt, hogy szerinte kik fenyegették meg halálosan az apját.

Pataky Attila és Lagzi Lajcsi korábbi beszámolója szerint Jimmy fegyvert rántott Pataky Attilára egy közös turné során, miután vita alakult ki köztük arról, hogy Miskolcon melyikük legyen az utolsó fellépő, aki zárja az estét. A turné során az addigi fellépéseket mind Jimmy zárta, Miskolcon azonban felvetődött, hogy Patakyé legyen a záróprodukció.LAGZI LAJCSI BESZÁMOLÓJA SZERINT A VITA ODÁIG FAJULT, HOGY JIMMY DÜHÉBEN ELŐRÁNTOTTA A FEGYVERÉT, MELYET PATAKYRA FOGOTT.Az eseményeket az Edda frontembere is megerősítette, elmondása szerint minden úgy történt, ahogy azt Lajcsi elmondta.

Zámbó Krisztián szerint semmi nem igaz abból, amit Lajcsiék állítanak, elárulta: teljesen más váltotta ki a vitát köztük, fegyverről pedig szó sem volt. Fenyegetőzésről azonban igen, de nem Jimmy felől, épp ellenkezőleg: őt fenyegették meg halálosan.

Zámbó Krisztián kifejtette, hogy ő ugyan nem volt ott, de igencsak részletesen tisztában van azzal, mi is zajlott azon a bizonyos estén, ugyanis két, az édesapjához meglehetősen közel álló ember ott volt, és mindenről beszámoltak neki. Hajdu Péter Frizbi című műsorában árulta el, hogy egy nő állt a dolog hátterében.

Itt egy hölgy volt a probléma, nem mondom, hogy ki. Inkább a Patakyhoz állt közel, és nem az apámnak volt a hibája ez. Nekem ezt egy olyan ember mondta, akinek soha nem fogom elmondani a nevét, de ő ott volt, látta az egész szituációt.Apuval dolgozott nagyon sokáig együtt” – kezdte Krisztián, majd elmondta, hogy azon az estén meg akarták ölni az édesapját.

Az öltözőjéből nem engedték ki, konkrétan. Akkor felhívta egy nagyon nagyon kedves barátját, és úgy küldtek embereket, hogy aput kivigyék. Mert azt mondták akkor, hogy „Innen Jimmy, te nem jössz ki élve!”

– mesélte, majd hozzátette, hogy nem akar vádaskodni, csupán arra alapoz, amit édesapja barátja mesélt neki.

„Erről én már tudtam régebben, de most meg is bizonyosodtam róla, mert még egy valakit megkérdeztem róla.Ezeket most csak én így mondom, hogy történt egy ilyen eset, nem tudom, hogy a Pataky tette-e ezt, de tudom, hogy volt egy ilyen eset. Ami biztosan történt, hogy bizonyos fegyveres biztonsági őrök ott Miskolcon, egy csarnokban… Nem tudom, tényleg nem, azt nem mondom, hogy a Patakynak köze volt hozzá.Azt tudom, hogy Pataky Attilának volt valami barátnője vagy valakije, aki miatt feszültség volt apu és közte. Aztán lehet, hogy én csak rosszul hallottam, de nekem ezt egy olyan ember mondta, aki közel állt apuhoz, és ezt látta és hallotta is” – mesélte.

origo.hu