Rihanna pécsi kesztyűben énekelt a Super Bowl szünetében

Egyedi szabás szerint készült pécsi kesztyűben lépett fel Rihanna az Egyesült Államok legnagyobb közönséget vonzó sporteseménye, a Super Bowl half time show-ján, írja Facebook-posztjában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, amit a 24.hu szúrt ki elsőként.

A szervezet szerint a látványos kiegészítőből több variáció is készült az énekesnőnek, ám végül a tűzpiros, puha báránybőr változatot választották stylistjaival. Mint írják, Rihanna nem először viseli a cég termékeit, de a sporteseményen adott 13 perces koncertje során a felvételeken látható szettel tisztelgett a tavaly elhunyt Andre Leon Talley divatmogul, a Vogue egykori vezető szerkesztője előtt.

Az iparkamara kitér arra is, hogy bár az itteni vásárlók aligha ismerik a Pécsi Gloves International márkanevet, hiszen itthon Karma Pécsi Kesztyűként forgalmazzák kesztyűit, ugyanakkor a PGI-nak számos olyan együttműködése van, melyben neves sztárokkal dolgozik együtt. A hazai gyártású termékeket Dorothy Gaspar (Gáspár Dóra) tervező juttatja el a nemzetközi színtérre, és Rihannának szintén rajta keresztül küldték el a mostani fellépéséhez megfelelő piros kesztyűt.

Az énekesnő valószínűleg terhesen adta rövid koncertjét, írtuk cikkünkben, de színpadi szereplése azért is meglepetésnek számít, mert évek óta nem lehetett színpadon látni. Korábban nyíltan bojkottálta az eseményt, hogy így vállaljon szolidaritást a feketék elnyomása ellen tüntető (mostanra) korábbi NFL-játékossal, Colin Kaepernickkel. Rihanna fellépése mellett nagy visszhangott váltott ki jeltolmácsa, a mindössze húszéves Justina Miles szereplése is, aki minden erejét bevetve csinált jó hangulatot közönségének.