Az elmaradt mérkőzés után Guli hazament Rakamazra… Egykori börtönmenővel kakaskodtak múlt heti letartóztatásuk előtt a budapesti nehézfiúk

de ő és ellenfelei is folyamatosan „élőztek” az interneten, bizonygatva, hogy a másik megfutamodott. Gulit időközben a budapesti alvilág két ismert nehézfiúja, D. Géza és K. Csaba is szidni kezdte az interneten, folyamatosan jelentek meg az egymást ekéző videók, majd az arra adott reakciók. A budapesti éjszakai életben mindenki Guliról és a vele konfliktusba kerülő fővárosi nehézfiúkról beszélt, akik a rakamazi férfit az egyik videójukban meg is fenyegették, mondván, be ne merje tenni a lábát Budapestre, mert akkor alaposan helybenhagyják. (Ez azért is érdekes, mert korábban Guli együtt „dolgozott” K. Csabával, 2020 nyarán például együtt fogták el őket a TEK emberei.)

A Guli körüli balhé a nyilvánosság előtt zajlott, ami újdonságnak számít az alvilágban. Erre a világra ugyanis általában az a jellemző, hogy az efféle sérelmeket nem nyíltan rendezik, pláne nem a rendőrök előtt. Csak napokkal később nyugodtak le a kedélyek, végül pedig Tasnádi Péter – szintén „élő adásban” – bocsánatot kért Gulitól.

Aztán alighogy lecsendesedett a rakamazi nehézfiú és a budapesti kemény legények közötti konfliktus, robbant a hír: múlt hét pénteken a TEK rajtaütött D. Gézán és K. Csabán. Igaz, a két nehézfiú elfogásának valószínűleg semmi köze nincs a Gulival történt konfliktushoz, merthogy egy egészen más bűncselekménnyel gyanúsítják őket. Eszerint a két férfinak egy másik férfi – feltehetőleg lopott – fémárut adott volna el. Miután D. Géza és K. Csaba átadta a több millió forintos előleget, rájöttek, hogy az eladó átverte őket. Ekkor megfenyegették, hogy vagy visszafizeti az előleg többszörösét, vagy őt és a családját is bántani fogják.

D. Gézát és K. Csabát zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. https://hvg.hu/itthon/20230213_Egykori_bortonmenovel_kakaskodtak_a_mult_heten_lekapcsolt_budapesti_nehezfiuk#rss