Skip to content

Spinningedzés közben állt meg a szíve egy 25 éves fiatalnak egy óbudai edzőteremben

Spinningedzés közben állt meg a szíve egy 25 éves fiatalnak egy óbudai edzőteremben

„Holtan esett össze az edzőteremben egy huszonéves” címmel tett közzé bejegyzést az Országos Mentőszolgálat, de a történet vége a drasztikus felütés ellenére is pozitív.

„Spinningedzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe. A férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett. Kedvese és az edzőtársak rögtön segítségére siettek, mentőt hívtak, és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett” – írják.

A férfihoz azonnal megindultak a mentők, „a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat, és megkezdték az újraélesztést”, amit aztán a kiérkező mentők folytattak.

„A mentők még sokáig küzdöttek a fiatal életéért, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a férfit kritikus állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink” – írják a mentők, hozzátéve, gratulálnak mindenkinek, aki részt vett az életmentésben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük