Skip to content

Dobrev Kláránál még Toroczkai Lászlót is jobban kedvelik

Dobrev Kláránál még Toroczkai Lászlót is jobban kedvelik

Gyurcsány Ferenc és a felesége a két legelutasítottabb politikus a Momentumnak is dolgozó 21 Kutatóközpont friss közvélemény-kutatása szerint.

Telexen ismertetett adatok alapján a válaszadók 67 százaléka semmiképpen sem látná szívesen fontos politikai szerepben a DK elnökét, az árnyékkormány vezetőjét a válaszadók közel fele (45 százalék) nem támogatja a DK-s árnyékkormány vezetőjének politikai szerepvállalását.

Gyurcsányról mindössze 13 százalék mondta azt, hogy szívesen látná fontos politikai szerepben, ugyanerre a kérdésre Dobrevvel kapcsolatban 25 százalék felelt igennel.

Karácsony Gergelynek és Orbán Viktornak 40-40 százalékos az elutasítottsága, de amíg a miniszterelnök esetében a válaszadók 44 százaléka támogatja a politikai szerepvállalást, a főpolgármesternél ugyanez az arány csak 35 százalék.

A listán szerepelnek még az alábbi politikusok (zárójelben az elutasítottságuk/támogatottságuk százalékos arányát mutatjuk):

  • Donáth Anna (25/40)
  • Kunhalmi Ágnes (30/34)
  • Toroczkai László (29/32)
  • Gyöngyösi Márton (21/25)


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2023.02.03. 09:14

    Szorongatják a jövő eu-s képviselőjét? 😂😀😁

    1
    1
  2. Névtelen
    2023.02.03. 13:25

    Ezt a benyalást

  3. Névtelen
    2023.02.03. 13:46

    „Mivel a baloldal 2022 áprilisa óta nem tért magához, és a jelenlegi trendek folytatása a DK további erősödését hozná, a Momentum visszahívta a szülési szabadságon lévő Donáth Annát, akire komoly feladat hárul: Lendületet kellene adnia a Momentumnak, hogy a globalista párt legalább utolérje a DK-t és az EP-választára meg is előzze riválisát. Donáth és újszülött gyermeke szemszögéből 2023 nyara lett volna a visszatérés optimális időpontja, most fél évvel korábban kell visszatérnie és egy bő évet kell intenzíven végig kampányolnia. Ha eredményes lesz, a globalista panteonba emelkedhet, ha elbukik, legfeljebb marad EP-képviselő.

    Donáth Annának első körben MZP-vel és Karácsony Gergellyel kell az “ellenzékváltó” pólus vezetéséért megküzdenie. Ehhez már meg is jelent az első kommunikációs termék, az egymás hatását kioltó előválasztási szalagcímeket idéző “kutatás”, miszerint Dontáh Anna a “lekedveltebb” ellenzéki politikus. A híradások a kontraszt kedvéért kiemelik, hogy ezen kutatás szerint (is) a Gyurcsány-politikus-házaspár a legelutasítottabb.

    Indul tehát a baloldali szappanopera újabb évada, amelynél még nem látszik, hogy a “nagy visszatérő” Donáth Anna rögtön fő riválisát, Dobrev Klárát célozza-e meg, avagy “saját térfelén” küzd-e meg előbb az elsőbbségért. A plakátakcióval felvezetett nagy visszatérésre időzített “kutatás” az előbbit valószínűsíti, de a cicaharc eredménye tulajdonképpen mindegy is, mivel végül ugyanazt a guruló dollárokkal finanszírozott és globális érdeket képviselő baloldalt kapjuk, mint eddig.”

    2
    1
  4. Névtelen
    2023.02.03. 21:15

    „Vadai Ágnes is megszavazta 2008-ban a tanárok bérének csökkentését
    Bár próbálnak úgy tenni, mintha ez soha nem történt volna meg, de 2008. december 15-én ön személyesen is megszavazta a pedagógusbérek csökkentését.
    Ha esetleg elfelejtette volna, emlékeztetőül mellékelem a szavazási jegyzökönyvet” – fogalmazott Vadai Ágnesnek írt válaszában Rétvári Bence. „

  5. El Chapo
    2023.02.04. 13:39

    Ezzel a fejjel a Turf magazin lószépségversenyén biztosan előkelőbb helyezést érne el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük