Skip to content

Jönnek a mínuszok és velük együtt a hó is

Jönnek a mínuszok és velük együtt a hó is

Az erős magassági áramlás hatására gyors felhőátvonulások várhatóak egész Magyarország területén – közölte friss időjárás-jelentésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Közleményük szerint délnyugaton és északkeleten maradhat tartósabban felhős az ég, csapadék viszont csupán elszórtan várható. Csütörtök estére nyugat felől megnövekszik a felhőzet és beborul az ég.

Péntek reggel keleten még lehet némi napsütés, a csapadékzóna azonban kelet felé terjeszkedik, így nyugat felől egyre inkább eső, havas eső lesz jellemző, de keleten, északkeleten hosszabb ideig havazhat is. A szél néhol viharossá is növekedhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz négy és plusz két fok között alakulhat, de szélvédett, tartósan derült részeken ennél hidegebb, akár mínusz hét fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet egy és hét fok között fog alakulni.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük