Skip to content

Három vitorlásra írt ki közbeszerzést a fideszes CEU

Három vitorlásra írt ki közbeszerzést a fideszes CEU

Három vitorlásra írt ki közbeszerzést a Matthias Corvinus Collegium Alapítvány

Az Orbán Viktor politikai igazgatója, Orbán Balázs által vezetett MCC a hajók mellé utánfutókat és mentőmellényeket is vásárolna.

Január végén jelent meg a közbeszerzési értesítőben egy felhívás arról, hogy három darab új vitorlás hajót szerezne be a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC). A győztest nyílt eljárásban választanák ki, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyit költenének a hajókra – írta meg az rtl.hu.

A felhívásból egyelőre annyi derül ki, hogy az MCC három, új típusú vitorlás hajót vásárolna, a hozzájuk tartozó felszerelésekkel együtt, amiben 18 úszómellény és a hajók szállítására alkalmas, rendszámmal ellátott utánfutók is szerepelnek.

Azt is kikötötték a felhívásban, hogy a hajóknak hatszemélyesnek kell lenniük, maximum 1450 kilogrammos terhelhetőséggel. Fontos még, hogy a jármű legyen a „World Sailing osztályban legalább 3 éve nyilvántartott hajótípus”.

A portál kérdéseket is küldött a beszerzéssel kapcsolatban az MCC-nek, az alapítvány válaszolt is, ebben leírták, hogy a Révfülöpön táborozó MCC diákok vitorlásoktatásához van szükségük a járművekre. Mint írták, ez több ezer diák oktatását szolgálja majd.

Persze el lehet mélázni közben azon is, hogy miként lehet megoldani több ezer diák vitorlásoktatását három, egyenként hatszemélyes hajóval.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2023.02.02. 06:24

    Reménykedjünk,hogy a Felcsuti-Mózes hamarosan kivezeti mind az 1380000 kokárdás-díszmagyart Putyin valamelyik Urálon túli legelőjére!

  2. Névtelen
    2023.02.02. 06:24

    Miért nincsenek még előzetesben azok a jogvégzett magas beosztású bűnözők akik bűnszövetkezetben sokezer embert tettek földönfutóvá aljas módon még nem loptak tyúkot ?!

  3. Névtelen
    2023.02.02. 06:27

    Közérdekű közlemény
    Igenis a Völner jó káderünk, kiváló és hűséges elvtársunk volt.

  4. Névtelen
    2023.02.02. 06:31

    Mi az első szó ami eszedbe jut Orbán Viktorról? Nekünk az,hogy hazaáruló!
    #néppártján

    • Névtelen
      2023.02.02. 09:40

      Ez a jakab féle társulat?Jakabnak el kellene lassan engedni ezt a politizálást.Vagy csak otthon a négy fal között csinálni..:):))

  5. Névtelen
    2023.02.02. 06:32

    Dupla nyugdíj érkezik hamarosan: aktuális havi + megemelt 13. havi nyugdíj🤝

  6. n.n.
    2023.02.02. 09:00

    Remélhetően, a 3 vitorlás elég lesz felpakolni az egész NER bagázst és elhajóznak az Ópernciás tengeren túlra!

  7. Névtelen
    2023.02.02. 09:47

    M@ffia fidesz kormány Putyin csicsk@sa !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük