AZ ÉV HOTELE 2022-ben a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior

AZ ÉV HOTELE 2022-ben a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 18%-át kapta – közölte a turisztikai hírportál.

„Végtelen boldogsággal és büszkeséggel tudatjuk Veletek, hogy szállodánk elnyerte AZ ÉV HOTELE címet!” – írják a Sarospatak.hu portálon.

Az ezüstérmet szavazatok 16%-át megszerző visegrádi Royal Club Hotel****superior kapta. A bronzérmet pedig a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel*** szerezte meg a szavazatok 15%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is: az Év Hotele közönségszavazás 2023-ban is megrendezik. A verseny 6. évadában rengeteg új szálláshely lesz majd látható.

AZ ÉV HOTELE 5. évada 2022 augusztusában indult el, amiben 28 szálláshely szállt harcba, hogy elhódítsák a rangos díjat. Az 5 kiemelt turisztikai régió első két helyezettei jutottak be a januári döntőbe, ahol a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenceikre. A voksolás egy hete lezárult, a legjobbaknak járó díjakat pedig már át is adták, amit az RTL-en futó műsorban láthattak a nézők.