Menedzserpunk stílus. MOL-torony, tökéletesen látjuk az ablakon át, ahogy a férfi dolgozók vizelnek – képek

Szándékos tabudöntögetés, a menedzserpunk stílus születése vagy egyszerű tervezői bénázás? – találgatja Lágymányos és az internet népe, mióta a Mol dolgozói birtokba vették új székházukat a Kopaszi-gátnál. A hipermodern, csupa üveg felhőkarcoló ugyanis annyira transzparensre sikerült, hogy még a mosdók is áttetsző külső falakat kaptak, így

az elmúlt hetekben sötétedés után, megfelelő szögből bárki megtekinthette, ahogyan a Mol férfi alkalmazottai vizelnek.

 

Ezután már a Telex is érdeklődött a Molnál a piszoárokról, és személyesen megnézték maguknak az ország legbevállalósabb irodaházát ezzel a szemmel. Hétfői levelükre a cég sajtóosztálya szűkszavú hivatalos választ küldött kedden:

„A helyzetről tudomásunk van és megtettük a szükséges lépéseket.”

Ez alapján sajnos úgy néz ki, a vizelés közszemlére tétele nem szerepelt az építtetők szándékai között, és vége a bulinak, a továbbiakban a pisilő multimenedzserek látványa nélkül kell élniük a lágymányosiaknak. Hétfő délutáni helyszíni szemléjük idejére ugyanakkor még biztosan nem sikerült teljeskörűen megoldani a dolgot. A mosdókhoz tartozó üvegfalak nagy részét eddigre már valóban letakarták egy szürkés anyaggal, de egyet találtak, ahol továbbra is tisztán láthatóak voltak a dolgukat végző emberek. Van még hova javulni.

A Telex fényképe mutatja, még mindig nem tökéletes a megoldás