Fagylaltozás után rendszeresen után megerőszakolt egy ötéves kislányt a 78 éves miskolci férfi

Az eset még 2021 szeptemberében történt.

A vád szerint az idős férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Átjártak egymáshoz, a férfi gyakran élelmiszerrel is támogatta őket. Az édesanya megengedte, hogy lánygyermekét a férfi elvigye, amely időtartam alatt ő látta el a felügyeletét.

2021. szeptemberében az elkövető több esetben a kislányt fagylaltozni vitte, és ezt arra használta fel, hogy az autójában szexuális cselekményeket végezzen a kislánnyal. A gyerek azért nem merrt szólni az anyjának, mert a férfi azt megtiltotta neki.

Szeptember végén a férfi ismét elvitte a gyermeket fagylaltozni, majd visszafelé megálltak egy játszótérnél. A vádlott az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, majd ismét szexuális cselekményt végzett rajta. A gyerek amint hazaért – a férfi tiltása ellenére – beszámolt édesanyjának a történtekről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyészség azzal a kikötéssel, hogy ne lehessen feltételesen se szabadlábra bocsátani – derül ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szerdai közléséből.