Skip to content

Miskolc. Az MSZP talán még működik, de a szomszédok már bedobták…Küldjél

Miskolc. Az MSZP talán még működik, de a szomszédok már bedobták…Küldjél

Korábban írtuk




Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Bezár egy háda = “bezár fél miskolc”…

  2. Se cukor, se tojás előre!!!

  3. Na pasztmek ha neked ez a város

  4. Pont a háda volt az a cég amelyik a covid lezárások miatt elsőnek rúgta ki a dolgozóit!
    Remélem bezár az összes!

  5. ki nem sz… le a hádát? az új cuccok már olcsóbbak, mint az a fo…s

  6. Az, hogy bezárnak az is rossz de a kisebbik rossz. Energiaválság miatt lehet sötétségbe borul a város sőt lehet egész Európa? Na ez itt a nagy kérdés ! Adventi díszeket már leszerelték a városháztértől a centrumig spórolásra hivatkozva, ne, hogy polgári kezdeményezésre valaki visszakapcsolja puff leszedték kész, lehet jövőre közvilágítás sem lesz az energiaválság miatt, vagy jó esetbe csak takarékon botorkálhatunk majd haza a sötétbe. Sőt az energiaválság miatt lehet részleges áramszünetek lesznek?Infláció meg elviszi a pénzt, hogy se fűtés, se kenyér, se energia. Visszaröppenünk a középkorba. 2022 gazdasági válság éve, 2023 energiaválság éve, 2024 pedig lehet kőkorszakba kerülünk vissza a válságok okozta szegénység és nincstelenség miatt és kőbaltával indulunk majd kajáért? Ez az egész világapokalipszis nem most kezdődött hanem sajnos az I.és II. Világháborúval majd 1986 Csernobili katasztrófa, 2001 ikertornyok rombolásával, 2008 gazdasági válság, 2020, 2021 covid járvány, 2022 ukrajnai háború, és gazdasági válság, 2023 energiaválság, 2024 pedig kőkorszakra ébredünk? Nem jó kilátások. Hol vagy fény, hol vagy szép új világ miért vesztél el miért estünk el? Ördögi pokol párhuzamos világba kerültünk negatív entitásokkal a legalsó szintre? Mikor nyerhetünk visszatérést a legfelsőbb szintre ahol az angyali világ és földi paradicsom? Vagy az emberiség úgy elrontott mindent, hogy a legalsó negatív szintet érdemeljük csak ami ördög és pokol? Ember embernek sajnos vérfarkasa ellensége ide vezetett ez sajnos. Bevonzottuk a negatív entitásokat. SZERETET, MEGÉRTÉS LENNE AKKOR A FÉNYT, POZITÍV ENTITÁSOKAT VONZANÁNK BE. Csak barátokból sajnos ellenségek lettek. Kibékülést meg valahogy senki sem ismeri kibékülés ami előhírnöke lehetne a SZERETETNEK, hogy jobbra forduljon a világ és bevonzzuk a FÉNYT.

  7. Miskolc a szegénység, nincstelenség, éhenkórászság, sötétség, bezárás, igénytelenség, szerencsétlenkedés, értetlenkedés városa. INNEN CSAK MENEKÜLNI LEHET.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2023.01.25. 22:17

    Remélem aki a város ellen pofázik már elhúzott innen jó messze.

  2. nevtelen
    2023.01.26. 08:21

    Az 1%-os párt csak fenn tudja tartani magát…

  3. Névtelen
    2023.01.26. 23:19

    Fizessünk Barthának 3kilót tanácsadásért

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük