Skip to content

Árokba hajtott autójával, majd a kiérkező rendőröket sértegetni kezdte a nagyon részeg doki

Előbb az árokba hajtott, majd sértegetni kezdte a rendőröket a részeg egri orvos

Az eset még két éve történt, viszont a jogi következményei a mai napig tartanak.

Előbb árokba hajtott autójával, majd a kiérkező rendőröket sértegetni kezdte egy egri orvosa, aki annyira részeg volt, hogy a rendőröknek kellett kisegíteniük a kocsijából – derül ki az RTL Híradójából. A két éve történt eset során a férfi nem akarta megfújni a szondát, majd tanulatlan bunkóknak nevezte a rendőröket és mint később kiderült, itt még szépen beszélt velük. Az orvost végül mentővel szállították munkahelyére, a kórházba, ahol a sürgősségin is ellenállt és az időközben odaérkező két rendőrnőbe is belekötött.

„A száját csücsörítve, a nyelvét kissé nyújtogatva az egyik fiatal rendőrnőnek gusztustalan ajánlatokat tett, ami önmagában is becsületsértő volt ebben a formájában” – mondta Konkoly-Thege László, a Heves Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Az orvos ellen több büntetőeljárás is indult, ittas vezetés miatt már korábban egy 400 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték és egy év vezetéstől való eltiltást is kapott, most azonban becsületsértésért kell bíróság elé állnia.

A Híradó kereste a kórházat, hogy megtudja, az orvos ott dolgozik-e még, és indult-e belső vizsgálat. A főigazgató azt közölte, személyiségi jogokra tekintettel nem áll módjában válaszolni a kérdésekre.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük