Amikor Szvoboda ráborítja az asztalt Veres Paliékra

„Politikai terrorizmus, amit a DK művel Miskolcon”

Ahová a miskolci Demokratikus Koalíció (DK) beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad – hangsúlyozta  Szvoboda László, Veres Pál polgármester nemrégiben felmondott tanácsadója. Rámutatott: a baloldali városvezető frakción belüli pártpolitikai törekvésekben sehol nem számítanak a miskolciak érdekei. Nem az eredmény, a színvonal vagy a teljesítmény fontos, hanem az, hogy kinek az embere hol ül.

Szvoboda László: A DK a legerősebb ellenzéki párt szeretne lenni Miskolcon. Ez nekik fontosabb a szakmaiságnál, a tisztességnél, az igazmondásnál, még a város érdekénél is

Súlyos kritikákat fogalmazott meg a városvezetéssel kapcsolatban abban a levélben, amelyet felmondásakor a baloldali Velünk a Város frakciócsoport tagjainak, a polgármesternek, alpolgármestereknek, összesen tizenöt embernek küldött el. Ám a dokumentum nyilvánosságra került, megjelent az ÉszakHírnökön és azóta szerkesztőségünk – ismeretlen e-mailcímről – megkapta. Miért tartotta fontosnak, hogy felmondása mellett leírja és megossza a címzettekkel a gondolatait? 
Mert amit leírunk, annak van nyoma, már nem lehet meg nem történtté tenni.

boon.hu