Heti horoszkóp. Nagyon nézd meg, mire és mennyit költesz!

Heti horoszkóp

Kos: Január első hete vontatottan indul. Nem csak a világ, hanem te is lassan veszed fel a fonalat. Sokat lendít rajtad, hogy kedden két bolygó (Hold és Vénusz) levegős jegybe lép. Innentől könnyebb lesz a kommunikáció. Saját érdekedben inkább csak kérdezz! Így hamar kiderülhetnek a félreértések.

Bika: Az új esztendő és az első januári hét számodra kedvezően indul. Akkor is, ha dolgoznod kell, és akkor is, ha nem. Megszáll egy fajta nyugalom és bizonyosság, hogy minden rendbe jön. Kedden bolygód, a Vénusz jegyet vált, és az összes kapacitásodat a karriered építésére fordítja. Maradj türelmes ezen a téren is! Idő kell a manifesztációhoz.

Ikrek: A hétfő nem lesz a kedvenc napod, de kedden a Hold belép az Ikrekbe, a Vénusz a Vízöntőbe, és mindkettő lelkesítően hat rád. Fejest ugrasz a feladatokba, miközben nem a teher, hanem a kihívás érzése tölt el. Ez a lendület egész héten kitart. Hétvégén négy bolygószembenállás lesz az égen, amiből az egyik a szombat hajnali telihold. Ne szívd mellre, és nem lesz baj…

Rák: Rosszabbra számítottál, mint ami január első hetében vár rád. Azt hitted, minden döcögve fog menni, és mindenki nyűgös lesz. Ehhez képest kellemes meglepetés ér, mert a várakozásoknál sokkal jobban sikerül az, amit el kell intézned. Vedd észre, ha te jól állsz a dolgokhoz, akkor azok jól alakulnak! Hétvégén a telihold vizsga lesz ilyen szempontból is… Vigyázz magadra!

Oroszlán: Hétfőn még mindenki próbál felébredni, és felrázni magát. Kedden hajnalban a Hold és a Vénusz is levegős jegybe lép, ami hirtelen javítja a kommunikáció sikerének esélyét. Innentől felgyorsulnak a dolgok, ha úgy akarod. De ettől még nem kell semmit és senkit siettetned. Önmagadat sem. Január első hétvégéje nem csak a telihold miatt lesz zűrös. Legyél türelmes mindenkivel. Önmagaddal is!

Szűz: Nem lesz eseménytelen ez a heted, mégsem fog felzaklatni semmi és senki. Főleg, ha magaddal hozod az ünnepek fényeit, illatát, mosolyát. Minél frissebbek az emlékek, annál több energiát tudnak adni neked. Segíthet a karácsonyról megmentet pár szem szaloncukor vagy a szilveszterről megmaradt pogácsa is. Hétvégén a telihold csak akkor visel meg, ha belemész a gyerekes vitákba.

Mérleg: Inspirálóan hat rád, hogy kedden hajnalban a Hold az Ikrekbe, Vénusz a Vízöntőbe lép. A Mérleggel együtt ez a három levegős jegy, vagyis szó szerint elemedben leszel. Ez friss szellemiséget, éles elmét és remek kommunikációt eredményez. Ünnepek után ez különösen fontos. Az év első hétvégéje felemásnak látszik: szombaton aggódhatsz a jövő miatt, vasárnap bátorítást kapsz.

Skorpió: Hétfőn még élénken él benned a szilveszter érzése. Valaki nagy hatást tett rád, és szeretnél tisztán látni. Érdemes kedden, vagy utána rákérdezni az illetőnél, hogy benne mi csapódott le. Keddtől a gördülékeny kommunikációt támogatják az égi folyamatok. Ez egész héten igaz. Hétvégén a telihold és még három bolygószembenállás a közlekedésben jelez zűrzavart, káoszt. Legyél óvatos!

Nyilas: Január első hetében nem érted, miért hozzád fordulnak az emberek. Mintha mágnes lenne benned. Ez nem mindig fog tetszeni neked, miközben többen is nagy hatást tesznek rád: megnevettetnek és/vagy elgondolkodtatnak. Mindkettő jó jel. Szombaton telihold lesz, ami léket üthet a pénztárcádon. Nagyon nézd meg, mire és mennyit költesz!