Kócbabák trió egészen dermesztő alakítást nyújt az albán kettes csatorna kelléktárából kölcsönkért díszletlépcsőn. Küldjél

Antal Imre, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta, Delhusa Gjon, Payer András, Katona Klári, Karda Bea, Sztevanovity Zorán, Sárosi Katalin, Szűcs Judit, Vincze Viktória, Horváth Attila, Ihász Gábor, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Vámosi János, Záray Márta, Koncz Zsuzsa, Koós János, Korda György, Gemini, Apostol, Syrius, Neoton, Fonográf, L.G.T., Corvina, Skorpió, Bergendy, Hungária, Express, Omega, Piramis együttes, és még sokan mások…..

A ruhák, a hajak, minden. Ódivatúbbra, provinciálreménytelebbre venni még a vasfüggöny mögött is nehéz lett volna, a lehető legtrúbbabb szovjetblokkfíling, soviet visuals, de nem is Moszkva, hanem inkább Magnyitogorszk (gondoljunk már bele, London ekkor egy éve túl van a punk csúcsán!). Külön megkapó Szikora Robi igyekezete, hogy még Ringo Starr fejmozgását is mímelje a Beatle-Hungáriában, annyira komolyan veszi a kopiketséget (tíz évvel vagyunk a Sgt. Pepper után, héttel meg a feloszlás után!). Vagy 25.00-tól, teljesen indokolatlan csokornyakkendője alól alig kilátszó Máté Péter magyarítja a Reach Out című, 1966-os (akkor tizenegy éves) Motown-klasszikust, miközben az éppen Neoton famíliává váló Kócbabák trió egészen dermesztő alakítást nyújt az albán kettes csatorna kelléktárából kölcsönkért díszletlépcsőn. Mozgásban ezen már csak a finálé tesz túl, pedig valószínűleg profi táncosokkal dolgoztak (Operett színház? Balett?), de a koreográfiát világításpróba közben improvizálhatta egy díszletmunkás, aztán cigarettaszünetben próbálták el egyszer egy részeg SZOT-káder vezetésével. Ha egy NDK tévébalettes (a zenés ajándékkosarak állandó főszereplője) meglátja, röhögőgörcsöt kap.