Miskolc. A VÁROS VEZETÉSE VONJA VISSZA EZT AZ ERKÖLCSTELEN, JOGILAG AGGÁLYOS ÉS KÖZVETVE AKÁR ÉLETEKET IS VESZÉLYEZTETŐ DÖNTÉSÉT! Tisztelt Szerkesztőség
MISKOLCON A VÁLSÁGOS IDŐKBEN BRUTÁLIS ÖNKORMÁNYZATI LAKBÉREMELÉSEK VANNAK: van akiknek 20ezer helyett 40ezret, 30on ezer helyett 57ezret, 59ezer helyett 99ezret kéne fizetniük a januártól.
EZ ERKÖLCSTELEN, IRREÁLIS DÖNTÉS, TISZTESSÉGTELEN HASZON – JOGILAG AGGÁLYOS MÉRTÉKŰ DÍJEMELÉS. A LAKOSSÁG KIZSÁKMÁNYOLÁSA. NEM TUDUNK 40, 30, 20, 10 EZER FORINTTAL TÖBBET FIZETNI HAVONTA, főleg ilyen ínséges időkben ÉS MEHETÜNK AZ UTCÁRA…
NOVEMBERTŐL MÁJUS 31-IG VÉSZHELYZET VAN, EZÉRT ELEVE NEM IS CSINÁLHATNÁK EZEKET AZ EMELÉSEKET!
a nehéz helyzetbe került bérlőknek veszélyben a lakhatásuk. nem mi bérlők vagyunk a hibásak ha nem tudunk fizetni, hanem ez egy irreális elvárás amit nem lehet teljesíteni. olyan elvárás a város részéről ami erkölcstelen és jogilag nem tiszta.
A VÁROS VEZETÉSE VONJA VISSZA EZT AZ ERKÖLCSTELEN, JOGILAG AGGÁLYOS ÉS KÖZVETVE AKÁR ÉLETEKET IS VESZÉLYEZTETŐ DÖNTÉSÉT! minimum követelés: 2023. januártól az eddigi lakbérek legyenek továbbra is.
A MEGOLDÁSHOZ lépjetek be ide: „Miskolc lakbéremelés – önkormányzati” privát fb csoport https://www.facebook.com/groups/3269721633357447
szóljatok az ismerőseiteknek is! MEGOLDÁST KERESÜNK ÉS TALÁLUNK!
a megoldást keressük. ami nem mindig az, hogy irreális elvárásokat hogyan tudunk teljesíteni, hanem hogy az irreális elvárást támasztó (pl. miskolci önkormányzat) szálljon magába és vonja vissza az ilyen igényeit!
senkinek sem dolga, hogy mások igazságtalan elvárásait teljesítse, hogy mások harácsolása miatt ronggyá dolgozza magát, meggebedjen a munkába vagy ne egyen vagy ne fűtsön, hogy fizetni tudja vagy utcára kerüljön ha nem!
egy önkormányzatnak nem az a dolga, nem tartozik a feladatkörébe, hogy szabad- és versenypiaci hiéna legyen. elég ha csinálják már ezt velünk a háborús válságban az igazi versenypiaci szereplők (az energiacégek, a kereskedők, árú- és értéktőzsde meg a többi).
SARCOLJÁK A LAKOSSÁGOT A LAKBÉREMELÉSEKKEL, MINÉL NAGYOBB VÁLSÁG VAN ŐK ANNÁL NAGYOBB SARCOT VETNEK KI. KORONAVÍRUS VÁLSÁG ALATT 38 % -OS LAKBÉREMELÉSEK 2020. novembertől, MOST A HÁBORÚS VÁLSÁGBAN 66 %-OS (van akinek 100 %) LAKBÉREMELÉS 2023. januártól.
a város mot kap 6 milliárdot az államtól, hogy ne menjen csődbe (de ez megint egy kölcsön), úgyhogy már nem kell a szegény bérlőket kifosztaniuk a jogilag nem tiszta helyi lakásrendelet alapján és azon a címen, hogy nincs pénz.
nekem például 2020.nov. óta 59ezret kell fizetnem az addigi 43 helyett. és most januártól 99ezret kéne fizetnem. de nincs miből. a fűtés díja is eleve kérdés volt (sávhatár fölött dupla az áramdíj), erre jön ez. nyílván ilyesmit olyan emberek képesek megszavazni nyugodt lélekkel, akiknek extra magas saját bevételeik vannak és magukból indulnak ki, nincsenek tekintettel a szegényekre. szégyelljék magukat!