Skip to content

A hegyekben az eső havazásba válthat, erős széllel is számolni kell kedden

A hegyekben az eső havazásba válthat, erős széllel is számolni kell kedden

 

Az előrejelzések szerint estére elállhat mindenhol az eső.

Az összefüggő csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad, várhatóan estére hagyja el az északkeleti tájakat. Eközben reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap, és már inkább csak néhány futó zápor fordulhat elő – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésében.

Hóra csak minimálisan van kilátás. Azt közölték, hogy hajnalban a Dunántúli-középhegység, majd napközben az Északi-középhegység magasabb csúcsain havas esőbe, havazásba válthat a csapadék, de érdemi hótakaró nem valószínű.

Az Észak-Dunántúlon és a középső megyékben élénk, olykor erős lökések is kísérhetik az északnyugatira forduló szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható északkeleten az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékekkel. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük