A MILWAUKEE® megújítja a hagyományos kézi csiszolást

 

A Milwaukee Tool ismételten újító megoldással jelentkezett a szakemberek számára. Az új M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló a professzionális ácsok és átalakítók számára kínál olyan eszközt, amivel már a munkaterületen előkészíthetik az anyagot, valamint kiváltható a kevésbé hatékony kézi csiszolás is.

 

Az M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszolóval gyorsabb lehet a részletcsiszolás és könnyebben hozzáférhetők a szűk sarkok és kontúrok is, ráadásul olyan helyszíni feladatokra optimalizálták, amelyeket hagyományosan kézzel végeznek el. Az M12 FUEL™ csiszolóval a piacon jelenleg elérhető hagyományos kézi csiszolási megoldásoknál akár kétszer gyorsabban eltávolítható a felesleges anyag. Körkörös csiszolómozgása a pontosan állítható csiszolási sebességgel nem okoz karcolásokat, horpadásokat, és foltmentes felületet hagy maga után. Az ötszög alakú párnával ellátott kompakt csiszoló lehetővé teszi a sarkok kompromisszumok nélküli elérhetőségét, a mellékelt szivacsos csiszolópárnával a profilok és a kontúrok kidolgozása is megoldható, fokozva a pontosságot.

További előnye, hogy a jobb láthatóség érdekében LED-es fénnyel rendelkezik, valamint változtatható sebességű kioldója és négy különböző sebességmódja van, amelyek lehetővé teszik a megfelelő sebesség könnyű beállítását a különböző anyagtípusokhoz. A hosszabb munkavégzés alatti kényelem érdekében az M12 FUEL™ csiszoló rögzítőgombbal is rendelkezik, míg kompakt mérete lehetővé teszi a tárolását a szerszámövön. A tépőzáras csiszolótalpnak köszönhetően a felhasználók gyorsan válthatnak a különböző szemcsetípusokhoz való párnák között.

A Milwaukee Tool egyúttal bemutatja új, kizárólag az M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszolóval kompatibilis csiszolóhálóit is. A maximális tartósság érdekében a Milwaukee Mesh lemezek POWERGRID™ csiszolóhálóval és tartós nejlon hátlappal rendelkeznek. Ezek a lapok akár 12-szer tovább bírják, mint a hagyományos csiszolópapírok, éles vágószemcsés bevonattal garantálják a gyorsabb anyageltávolítást és a hibátlan kivitelezést. A hagyományos csiszolópapírok hajlamosak az eltömődésre, azonban a Milwaukee Mesh csiszolóhálók nyitott hálószerkezete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kirázzák, porszívózzák, fújják vagy leöblítsék őket, megakadályozva az anyag felhalmozódását, így biztosítva a többszöri használatot és a hosszabb élettartamot.

Az új M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló az M12™ vezeték nélküli család része, amely eszközökkel a legszűkebb helyeken is elérhető a maximális tartósság és teljesítmény. Az M12™ család jelenleg több mint 100 termékből áll.

Terméktulajdonságok

M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló

 • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
 • Akkumulátor-rendszer: M12 FUEL™
 • Csiszolópárna mérete: 88,8 mm x 63,5 mm
 • Oszcillációs átmérő: 1,5 mm
 • LED-es fény
 • Rögzítő gomb
 • 4 üzemmódú sebességválasztó
 • Maximális fordulatszám: 14,000
 • Vibrációs csiszolás: 4,3 m/s²
 • Súly akkumulátorral: 0,8 kg

 

A készlet tartalma: (1) M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló, (1) M12 B4 akkumulátor (1) M12 B2 elemek, (1) C12 C töltő és (1) HD Koffer.

Tartozékok

 • Csiszolóháló G80 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Csiszolóháló G120 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Csiszolóháló G180 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Csiszolóháló G220 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Csiszolóháló G320 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Csiszolóháló G400 12db + 1db Csiszolótalp védő
 • Védő alátét

Ha többet szeretne megtudni az M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszolóról, működés közbeni videót szeretne nézni róla, vagy a legközelebbi üzletet keresi, kérjük, látogasson el a www.milwaukeetool.hu  weboldalra.

Szerkesztőknek szóló jegyzet

A Milwaukee Tool a professzionális szakemberek számára gyárt nagy teljesítményű elektromos szerszámokat, tartozékokat és kéziszerszámokat  világszerte. A vállalat 1924-es indulása óta mind a tartósság, mind a teljesítmény tekintetében az iparág élvonalába tartozik. A szakma iránti megingathatatlan elkötelezettségével a Milwaukee Tool továbbra is vezető szerepet tölt be az innovatív, szakma-specifikus megoldások biztosításában.

A MILWAUKEE® MINŐSÉG

A minőség a legfőbb prioritásunk. A professzionális igények megértése alapján a kiemelkedő termékek, alkatrészek és folyamatok tervezésével, a kiváló minőségű anyagok, kellékek szigorú házon belüli/területi tesztelésével teremtjük meg a minőséget.

A folyamatot a professzionális felhasználók által igényelt és megkövetelt nagy teljesítményű elektromos szerszámok és tartozékok szállítása zárja. 1924 óta képviseli a Milwaukee Tool a minőséget, amely egyben a növekedés motorja is.