Skip to content

Majka: Úgy beszélnek rólam, mintha Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék

Majka: Úgy beszélnek rólam, mintha Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék

 

Egy társával írt egy erősen rendszerkritikus dalt, ez egyrészt elképesztően népszerű lett, másrészt komoly támadások érik azóta az ózdi rappert. Most ezekre válaszolt egy dühös bejegyzésben.

Az Azt beszélik a városban című dal szerda reggelre majdnem elérte a hárommilliós megtekintést. Majkát viszont sokan kritizálják vélt vagy valós a politikai szerepvállalása, illetve a kormányközeli TV2-es karrierje miatt. Többek között Vona Gábor és Jakab Péter is beleszállt a rapperbe.

Majka most hosszú és dühös bejegyzésben válaszolt a két volt jobbikosnak, akik, mint írja, annak a pártnak voltak tagjai, vezetői, amelynek „tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek”.

„Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék. Úgy csinálnak, mintha a teltházas koncertjeinket a kormány szponzorálná és állami támogatásból megvett ingyen jegyeket osztogatnék minden Fidesz szimpatizánsnak.  Aztán amikor elfogynak az észérvek, akkor lőnek rám a mindent elpusztító csodafegyverrel: TE A TV2-NÉL DOLGOZOL!!!! Ezt mindig elő lehet venni…” – írja többek közt.

Ez utóbbival kapcsolatban kifejti, hogy Mészáros Lőrincnek közel 343 cége van. A TV2-nél pedig nagyjából 25 ezer ember dolgozik, szerinte nem mindenki Fidesz-szavazó. Ő maga pedig 17 éve dolgozik ott, volt egy pár tulajdonos azóta, de sosem volt semmilyen beszélgetése senkivel arról, hogy mit vagy kit kellene képviselnie.

A Szijjártó Péterrel való találkozásáról kifejti, hogy soha semmilyen plusz juttatásban nem volt része, mert találkozott a külügyminiszterrel és elmondta neki, hogy a járvány miatt nagy bajban van az az iparág, amiben dolgozik. Ettől még nem barátja Szijjártó.https://hvg.hu/elet/20221123_Majka_NER_vadak_reagalas



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.11.25. 16:39

    Majdnem.

  2. Névtelen
    2022.11.25. 17:57

    „Ha valaki lónak nevez vágd jól orrba.
    Ha valaki újra lónak nevez mondd, hogy bunkó!
    De ha valaki harmadszor is lónak nevez, lehet hogy ideje venni egy nyerget.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük