Skip to content

Ifj. Szuhai Gyula nyerte a SsangYong Masterst

Ifj. Szuhai Gyula nyerte a SsangYong Masterst

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő SsangYong Hungarian Masters versenyen indultak a DVTK díjugratói Balatonvilágoson, ahol Ifj. Szuhai Gyula kettős győzelmet szerzett a vasárnapi fináléban.

Ifj. Szuhai Gyula nyerte a SsangYong Masterst

A Mesterek Tornáját november 18-20. között ezúttal harmadik alkalommal rendezték a Világosi Lovascentrumban, ahol több diósgyőri díjugratónak is szurkolhattunk.

A pénteki nyitónapon a 135 cm-es felnőtt körben Ifj. Szuhai Gyula ezüstérmet szerzett, amit másnap 140 cm-es is meg tudott ismételni, míg Lukács Loren egy hatodik-, Szuhai Rodrigo pedig egy bronzérmmel hangolt a záró napra.

A verseny fő eseményén, a vasárnap délutáni több mint 1 millió forint összdíjazású Ssang Yong Mesterek Tornája Nagydíjon, Ifj. Szuhai Gyula két lovával és Szuhai Rodrigo is hibátlanul lovagolt. Az összevetésben 2021 gyermek Európa-bajnoki bizonyult a leggyorsabbnak Perthy Jackson nyergében, míg Lawisangossal az ezüstérmet is bezsebelte. A döntőben Szuhai Rodrigo negyedik lett, Lukács Loren pedig tizenegyedi



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük