Miskolc. Mert összehajtva is nyújtottam át a fiatalembernek, akinek a fülén fülhallgató volt, de ő tízezresből adott vissza.    Tisztelt szerkesztők!

Tisztelt szerkesztők!

Hetekkel ezelőtt megemlítettem a fórumon, hogy hogy jártam az egyik üzletben. Vasárnapi napon mentem át vásárolni húszezressel, azzal a céllal, hogy a havonta egyszer bankkártyáról levett pénzemet felváltsam. Először tízezrest tettem be, majd benyúltam a szekrénybe, átcseréltem húszezresre, de csupán a színe alapján választottam ki a bankjegyet, nem nyitottam széjjel, de biztos, hogy húszezres volt. Mert összehajtva is nyújtottam át a fiatalembernek, akinek a fülén fülhallgató volt, de ő tízezresből adott vissza. Reklamáltam, erre azt felelte, hogy be lehet menni megnézni a felvételt. Kértem a lányomat, kísérjen el megnézni a felvételt, de már akkor nem engedtek be, hogy nem lehet csak nekik megnézni, hárman állították velem szemben a biztonsági őrrel együtt, hogy a felvételen tízezrest adtam át.
A rovancsolás elmaradt így. 
Itthon írtam kivizsgálás kérést a cégnek, amire egy hónap múlva érkezett válasz. Előzőleg a biztonsági őr mutatta a mobiljára felvett felvételt, amely két képkockából állt: Egyiken én voltam látható, az összehajtott pénz nem, a második képkockán a pénztáros, kezében a pénzzel, melyen nem tudtam felismerni a pénz értékét.
Egy hónap múlva kaptam választ, hogy az ügyemet kivizsgálták, forduljak a békéltető testülethez, ha nem értek vele egyet. Hát én nem fordulok a békéltető testülethez, mert nem mondhatom, hogy ez a felvétel nem igaz, hogy bepereljenek rágalmazásért, vagy csalásért. Küldtek egy olyan felvételt, amit mellékelek, melyen én vagyok hátulról látható és a pulton egy tízezres, ami nem igaz, mert a pultra a pénz nem volt letéve, meg is válaszoltam, hogy engem ez a felvétel nem győzött meg, mert nem így történt, nem volt letéve a pénz a pultra, a kezébe adtam a pénztárosnak, az ujjai között  kellett volna tartania, ahogyan a biztonsági őr is mutatta.
Nagyon rossz érzés, biztos voltam benne, hogy megkerül a pénzem.
Remélem, nem lesz hátrányom belőle, ha mellékelem a nekem küldött fotóját az üzletvezetőségnek.
Üdvözlettel:
Kohut Katalin