Film rajongó. Megpróbálta megölni a húgát, hogy a holttestével szexelhessen – letartóztatták

ujkelet.live

Múlt hónapban letartóztattak egy kfar szavai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megpróbálta megölni a húgát, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen a holttestével, közölte vasárnap az izraeli rendőrség.

A 19 éves férfit október 27-én tartóztatták le. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsított „rajong a nekrofil filmekért.”

Vallomás

,,Éjszaka történt. Hirtelen bejött a szobámba. Nem értettem, mit akar” – mondta a lány a rendőrségnek tett vallomásában a 12-es csatorna szerint.

,,Hirtelen elővett egy hosszú kést és rám vetette magát és elkezdte szúrkálni a fejem. Sok vért vesztettem. Kiszaladtam a szobából. Különben megölt volna. Nem tudom, mi ütött belé.”

Közvetlenül ezután a családtagok mentőt hívtak. A lányt a Meir Orvosi Központba szállították, fején közepesen súlyos kés okozta sebekkel.

,,Fogtam egy konyhakést, bementem a húgomhoz, aki a szobában tartózkodott, és fejbe szúrtam” idézte fel a történteket a testvér a rendőrségi vallomásában. ,,Menekülni kezdett, én pedig üldözőbe vettem.”

Egy rendőrségi forrás szerint ,,a húgnak nagy szerencséje volt, hogy életben maradt. Ha nem szökött volna el, megölte volna. Szerencsére észbe kapott, és időben sikerült megszöknie előle.”

Mi történik

A gyanúsított előzetes letartóztatását többször meghosszabbították, és a nap folyamán vádat emeltek ellene a Lodi Kerületi Bíróságon.

,,Ez egy nehéz családi ügy, amellyel megpróbálnak megbirkózni” – nyilatkozták a gyanúsított ügyvédei a Ynet hírportál szerint. ,,A férfinak mentális problémái vannak, és büntetlen előéletű. Letartóztatása után pszichiátriára került. Elmeállapotának felmérése folyamatban van.”