Laptársunk elérte az 1milliót

Köszönjük a támogatást – elértük a célt!

Megosztás

Rendkívül hálásak vagyunk támogatóinknak, hiszen az októberben útjára indított akciónk sikeresnek bizonyult. Egy kicsivel több, mint egy hónap leforgása alatt kereken egymillió forint adományt gyűjtöttünk, így rövidesen munkába állhat utazó riporterünk, akinek segítségével még több hiteles információt oszthatunk meg önökkel a Borsod24 felületén.

 

Az egymillió forintos támogatás több mint száz segítőnk adományából adódott össze. Az adjukossze.hu kampányunk mellett közvetlenül számlaszámunkra is érkeztek támogatások. Ugyanolyan hálásak vagyunk annak, aki 100 forinttal, és annak is, aki 50 ezer forinttal járult hozzá a független sajtó fennmaradásához, fejlődéséhez Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az elmúlt egy hónap szerkesztőségünk számára nem csupán anyagi támogatást jelentett. Egy nagy adag lendületet is kaptunk a további munkánkhoz – biztató szavak és pozitív visszajelzések formájában. 

Belülről nézve egészen hihetetlen élmény volt megélni ezt az összefogást. Igyekszünk továbbra is rászolgálni olvasóink bizalmára.

Köszönjük szépen mindenkinek-írja laptársunk a borsod24. hu