Skip to content

Kijavította egy magyartanár Marosi Beatrix levelét, de jegyet inkább nem adott rá

Kijavította egy magyartanár Marosi Beatrix levelét, de jegyet inkább nem adott rá

Beleírt néhány személyes megjegyzést is.

Jogaikat követelő tanárok
Egyre erősödik a tanárok, diákok, szülők tiltakozása, miután az oktatási kormányzat drasztikus lépésekkel próbálja megtörni a jogaikért kiálló pedagógusok ellenállását. Az iskolai akciók összérnek, a mozgalom már az ország mind több részére kiterjed. Kövesse cikksorozatunkban a friss híreket, riportokat, interjúkat, elemzéseket.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Pirossal alaposan teleírva tette közzé a Madách Imre Gimnázium magyartanára a Facebookon azt a hivatalos levelet, amelyben munkaviszonya megszüntetését helyezte kilátásba a Belső-Pesti Tankerület szakmai vezetője, amiért polgári engedetlenségből nem vette fel a munkát.

A magyartanár talált a szövegben szóismétlést és a magyar nyelvben nem szereplő mondatszerkezetet, illetve beleírt néhány személyes megjegyzést is a tanárok fizetéséről, a 16 éves korig tartó tankötelezettségről, vagy épp arról, hogy valójában felvette a munkát.

Jegyet nem adott rá.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



6 Comments

  1. Névtelen
    2022.10.14. 08:23

    Én is így javítottam ki a bíróság és az igazságügyi elmeszakértője levelét a Szörnyeteg koporsója főszereplőjének, mikor kizáró gondnokság alá helyeztek negyedszeri ismétlésekor a világkönyvtár skizopren szereplőinek, meg a nagypán utcai névtárnak, mint a kormányuknak és liberálisoknak. Ugyanis kértem a kivizsgálását 1995-ben, 1997-ben, 1998-ban, 2001-ben a velem történteknek minisztériumtól, emberjogi bizottságoktól, orvosi kamarától, ombusmanntól. De valamennyien elmeosztály szereplőveivel áldoztak közösen, mint ahogyan azóta is hosszabbítanak az amerikai utcanépekkel. Aztán kidobáltam őket a szemétbe, úgyhogy nincsen semmilyen papírom az egészségügy játékáról.

  2. Névtelen
    2022.10.14. 08:44

    „magyartanár” 😅😁🤣😂😅

    1
    6
    • Névtelen
      2022.10.15. 14:32

      Szerintem te még egy falevélen is képes vagy röhögcsélni.

  3. Névtelen
    2022.10.15. 13:20

    Húúúúúú! és pirossal

    „Egy skót bemegy az utazási irodába, és érdeklődik a hajóutakról. -Az elsőosztályú jegy 300 font, a másodosztályú 200 font, a harmadosztályú pedig száz-mondja az ügyintéző. -Ennél olcsóbb nincs?-kérdi a skót. -Nézze, a hajó után is úszkálhat , az ingyen van! -Az jó lesz. Nem tudja ,szoktak kidobálni valami ételmaradékot?”

  4. Névtelen
    2022.10.15. 13:32

    Meg kellene felezni a pedagógus fizetéseket, mert nem tetszik nekik az emelés.

    ………

    „Remélem Totyik nem szövegértést tanít… 😛

    A jelenlegi szerinte 800k-s átlag alapján 640k lenne a fizetésük. Ezzel szemben:

    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221013/itt-van-a-kormany-uj-fizetesi-igerete-a-tanarok-szamara-572739

    Jövőre mintegy 20,8%-kal kell a pedagógusok bérét megemelni, azt követően „a jelenlegi bázishoz” képest 25%-kal, majd 2025-ben a „jelenlegi bázishoz” képest közel 30%-kal kell megemelni a béreket – magyarázta a tárcavezető, eszerint a 400 ezer forintos jelenlegi pedagógus átlagbér 778 ezer forintra emelkedne. (Kicsit zavaró, hogy ez a növekedési tempó valójában nem az idei, hanem mindig az adott évi bérekre vetítve adja ki a 778 ezer forintos 2025-ös bérszintet, ezért inkább a forintos adatokból kiindulva számolunk.)

    Mivel 2025-ben az előrejelzések szerint 972 ezer forint lesz a diplomás átlagbér, a 778 ezer forintos bérrel a pedagógusok elérik a 80%-os szintet. Ez tehát jelentős növekedést jelent, bár érdemes hozzátenni, hogy ez azért nem mondható magas szintnek, illetve egyénileg lehetnek jelentős különbségek.”

    • Névtelen
      2022.10.15. 14:35

      Aztán mond az neked valamit, hogy feltételes mód? Merthogy kreténorbán és gulyásgeri is úgy vezette fel a pedagógus béremelést, hogy HA…., meg VOLNA….., és ABBAN AZ ESETBEN….
      És minden mondatukat azzal fejezték be: ha az EU-tól megkapjuk a pénzt. Tényleg ennyire nagy a baj, hogy ennyire lemennek kutyába és úgy kunyerálnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük