Skip to content

A polgármester Nostradamust idézve jelentette be, hogy 30 ezer forinttal támogatják a 60 év felettieket. „Oroszhon tömegeinek nagy erőfeszítése kínozza Európát és szinte az egész földet”

A polgármester Nostradamust idézve jelentette be, hogy 30 ezer forinttal támogatják a 60 év felettieket. „Oroszhon tömegeinek nagy erőfeszítése kínozza Európát és szinte az egész földet”

Sándor Károly polgármester szerint Töltéstava előre megy, kivéve, ha szakadék van előtte.

Töltéstava hivatalos oldalán sokféle bejegyzés található, de olyat valószínűleg még egy polgármester sem adott ki, mint amilyet Sándor Károly. A település vezetője ebben egyrészt Nostradamust idézve arról ír, hogy „Oroszhon tömegeinek nagy erőfeszítése kínozza Európát és szinte az egész földet”.

Sándor Károly ezután Hofi Gézát veszi elő, aki szerinte hülyének nevezte volna Nostradamust ezért a jövendölésért, de az is lehet, hogy nem. A polgármester ezután tér rá a lényegre, hangsúlyozva, hogy a korábban beígért, 25 ezer forintos támogatást nem fizetik ki.

Helyette ugyanis többet adnak, 30 ezret.

Ez egy azonnali juttatás a polgármester szerint, amit a 60. életévüket idén december 31-ig betöltő, állandó lakcímmel rendelkező töltéstavi lakosoknak adnak majd oda. A külterületen élők, tette hozzá, egyedi elbírálás után kaphatják meg az összeget. A kifizetés a polgármesteri hivatalban történik.

Sándor Károly hozzátette:

Töltéstava előre megy, kivéve, ha szakadék van előtte. Mert, akkor nem érdemes.”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2022.10.06. 17:38

    Egy putyinista támogató sírva fakadt az orosz állami televízióban, „romlottnak és szemétnek” nevezve azokat, akik nem akarnak meghalni a háborúban

  2. Névtelen
    2022.10.06. 17:40

    az Európai Bizottság elkötelezte magát amellett, hogy kideríti, mely európai politikai pártok és politikusok kaptak titkos pénzt a Kremltől. „A végére fogunk járni a dolognak” – jelentette ki Margaritis Schinas, a bizottság alelnöke Strasbourgban, az európai parlamenti képviselőknek.

    A bizottság alelnöke azután említette meg a dolgot, hogy az amerikai hírszerző szervek nemrég nyilvánosságra hoztak egy jelentést, miszerint Oroszország 2014 óta közel 300 millió dollárt költött arra, hogy befolyást szerezzen több mint két tucat országban, a jövőben pedig azt tervezi, hogy megemeli ezt az összeget.

  3. Névtelen
    2022.10.06. 19:47

    Jó a Nagy Eszter ballagási képe 😅😂🤣😅

    Itt az mszp-s polgármester győzött nem a DK ejtőernyős

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük