Országos lassító sztrájkot szervezünk! Az Igen Szolidaritás elérkezettnek látja az időt

Az Igen Szolidaritás elérkezettnek látja az időt, hogy a társadalmat közös fellépésre biztassa a tanárok védelmében és minden dolgozó béremeléséért!

2022. október 10-én országos lassító sztrájkot szervezünk!

ESEMÉNY ITT: https://fb.me/e/3Lq0QKUK7

A lassító sztrájkhoz mindenki csatlakozhat. Arra biztatjuk a dolgozókat országszerte, hogy minden adminisztratív szabályt tartsanak be, ezzel lassítva a munkavégzést.

Ezzel a tiltakozási formával elejét vesszük, hogy bárkit is kirúghassanak jogszerűen, de valójában komoly fennakadásokat okozhatunk, mellyel arra kényszeríthetjük az államot és a munkaadókat, hogy érdemben tárgyaljanak a dolgozói érdekképviseletekkel, vagy a dolgozókkal személyesen, ha nincsen szakszervezetük.

A lassító sztrájkot minden hétfőn megtartjuk, addig amíg úgy érezzük, hogy az ország népe, egyetért ennek az eszköznek a használatával!

Az elszabadult infláció, a sokszorosára megnőtt rezsi és a munkahelyek megszűnése egyre nehezebb helyzet elé állítja magyar lakosságot. A kormány ahelyett, hogy kezelné a helyzetet, háborús konfliktusba keveri országunkat és konfliktusok sorozatát provokálja ki eddigi szövetségeseinkkel.

A kormány a tanárok bérköveteléseit nem megértően, hanem agresszíven kezeli, ami felháborító a jelenlegi helyzetben, hiszen évtizedek óta megoldatlan ez a kérdés is, sok másik szakma helyzetével egyetemben.

https://igenszolidaritas.hu/orszagos-lassito-sztrajk-oktober-10-en