Mokrai Moki betámadja Veres Pált, Lászlót, Borkuti olyan dolgon van megdöbbenve ami mindenki számára evidens

„A választóknak mindig igaza van. Magunkba kell nézni, hogy mi az, amit mi rontottunk el” – vonta le a Demokratikus Koalíció által kiválasztott baloldali jelölt kudarcával végződő hétvégi miskolci időközi önkormányzati választás konklúzióját dr. Mokrai Mihály DK-s miskolci képviselő, aki párttársaival, az ugyancsak önkormányzati képviselő Borkuti Lászlóval és a párt miskolci listás parlamenti képviselőjével, Hegedűs Andreával közösen értékelt.

Borkuti Lászlót, mint elmondta, a választói passzivitás döbbentette meg. 

Hegedűs Andrea szerint jelöltjük szép eredményt ért el, de az kevés volt a győzelemhez.

Dr. Mokrai Mihály szerint azonban két következtetés vonható le az eredményből: egyrészt az ellenzéki pártok elégtelen teljesítménye nem győzi meg a választókat, másrészt a jelenlegi városvezetés teljesítményét is elégtelennek ítélik a miskolciak, s ennél többet szeretnének.

Figyelmeztetés

„Most kaptunk a választóktól egy figyelmeztetést. Nem tudjuk, meg kell-e várnunk a következő sárga lapot, hogy kiállítsanak bennünket. Vagy akár le is cserélhetjük azt a játékost, aki a sárga lapot eredményezte” – fogalmazott dr. Mokrai Mihály.

A dr. Mokrai Mihály által megszólított miskolci városvezetés első embere, Veres Pál polgármester eddig semmilyen fórumon nem reagált az őt is érintő vádakra. boon.hu