D-DAY MISKOLC. A BÚZA TÉRRE ÉRKEZIK A DK ORSZÁGGYŰLÉSI FRAKCIÓJA
A Demokratikus Koalíció parlamenti frakciója szeptember 21-22-én megyénkben tartja kihelyezett frakcióülését. Szerdán Miskolcon lesznek, ahol az érdeklődők a város több pontján találkozhatnak a képviselőkkel. Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke a Testvérvárosok útja 14. sz. mögötti téren, a gyógyszertár előtt délután 5 órától utcafórumot tart.

Délután két óra és háromnegyed három között öt helyszínen tartanak a programok. A Népkerti Vigadóban Sebe-Gazdig Juditnak – aki a Velünk a Város közös jelöltje a szeptember 25-ei időközi választáson – vendége lesz Kálmán Olga, a  rendezvényen részt vesz Hegedűs Andrea,  ugyanitt Dávid Ferenc és Kordás László képviselők a vendéglátó- és szállodaipar, a kkv-k problémáiról beszélgetnek az ott lévőkkel. Ugyanebben az idősávban, az Avasi Sörözőben (Miskolc, Testvérvárosok útja 16.) Varju László és Varga Zoltán országgyűlési képviselők az aktuálpolitika iránt érdeklődőket várják. A Martinkertvárosi Nyugdíjas Klub vendége lesz  Arató Gergely és Komáromi Zoltán parlamenti képviselők. Szintén az aktuálpolitika lesz a téma a Martini Bisztróban, ahol Gy. Német Erzsébettől és Gréczi Zsolttól tájékozódhatnak  az érdeklődők.

Délután négy és háromnegyed öt között a Miskolc 3. számú választókörzet egy – egy forgalmasabb pontján várják a miskolciakat a Demokratikus Koalíció képviselői. Martinkertvárosban, a Coop előtt Kálmán Olga és Hegedűs Andrea; az Avason, a Testvérvárosok útja 14. szám alatti gyógyszertárnál Oláh Lajos és Sebián Petrovszki László; a Testvárosok útján, a Coop előtt Arató Gergely és Komáromi Zoltán; Hejőcsabán, a műemlék gyógyszertár melletti buszmegállóban Gy. Németh Erzsébet és Gréczi Zsolt; a Soltész ABC-nél Kordás László és Dávid Ferenc; a Petneházyn, a Park utcai könyvtárnál Varju László és Varga Zoltán várja a miskolciak kérdéseit.

A napot utcafórummal zárja a DK parlamenti képviselőcsoportja a Testvérvárosok útja 14. sz. mögött,  a szolgáltatóközpont előtti téren. Itt  Gyurcsány Ferenc pártelnökkel találkozhatnak, és  a hat óráig tartó rendezvényen a jelenlévők kérdéseire is válaszol a DK elnöke .

Csütörtökön 8.00-10.00 óra között a Búza téri piacon és a Kertész Áruháznál folytatódik a találkozó Sebe-Gazdig Judittal és vendégeivel.