Szeptemberi ajánlatok és visszautasítások: a legjövedelmezőbb átigazolások

Christiano Ronaldo az egyik legnépszerűbb csatár, aki a Manchester United színeiben játszik. Minden klub arról álmodik, hogy a sztárjátékos az ő csapatát erősítse. A legújabb ajánlat más csapathoz távozáshoz Szaúd-Arábiából érkezett. Azonban a klub nevét nem közölték. A csapatok és az elkövetkező futballmérkőzések megtekintéséhez, valamint az események nyomon követéséhez látogasson el a  gg.bet/hu/football oldalra.

Ronaldónak évi 240 millió eurós fizetést ajánlottak fel. Ha megegyeznek, ő lett volna a világ legjobban fizetett labdarúgója. De a kiváló csatár nem volt hajlandó csapatot váltani. Egyelőre a Manchester Unitednál marad és még nem egyszer vezeti majd győzelemre csapatát.

A játékos pozitív hozzáállása ellenére fennáll annak lehetősége, hogy a szezon vége előtt elhagyja a csapatot. Ezt a vezetőséggel fennálló nézeteltéréssel magyarázzák. A helyzet az, hogy a játékos nem elégedett a számára biztosított játékidő mennyiségével. A csatár 2023. júniusáig kötött szerződést a Manchester Uniteddel. Talán addigra a játékos talál magának egy megfelelő lehetőséget vagy a vezetőség figyelembe veszi kéréseit.

A Liverpool hajszája Federico Valverdéért

Az angol Liverpool labdarúgó klub kihasználta az átigazolási időszak utolsó napjait. A vezetőség ajánlatot tett Federico Valverdének, hogy csatlakozzon a klubhoz. A Real Madrid védőjéért az angolok számára hatalmas, körülbelül 100 millió eurós összeget ajánlottak. Azonban az átigazolásra nem kerül sor, mivel a madridi klub nem engedte el játékosát. A csapat felfrissítéséhez a Liverpool a szezonra kölcsönvette a brazil Arthurt. Korábban a játékos a Juventus színeiben játszott.

A rendelkezésre álló adatok alapján Federico Valverde 2016 óta a Real Madrid csapat tagja, értéke pedig 70 millió eurónak felel meg. Az angolok sokkal többet ajánlottak, és ha megegyeznek, ez lett volna a Liverpool történetének legdrágább átigazolása.