Egyszer egy meztelen nőről fehér port szívott fel. Letartóztatták Gyömrő polgármesterét, Gyenes Leventét
Gyenes Levente azután vált országosan ismert politikussá, hogy pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel. A polgármesterről azt is tudni lehet, hogy nem veti meg a luxust, hiszen a Kontra korábban kiderítette Ibizán, a Hard Rock Hotelben nyaralt. A szálláshelyen 120 ezer és 450 ezer forint között mozog egy éjszaka ára.

A polgármester 2002 óta vezeti Gyömrőt, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Továbbá a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja s humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is.

A Magyar Nemzet információi szerint a NAV nyomozói a napokban őrizetbe vették, majd a bíróság csütörtökön 30 napra le is tartóztatta Gyömrő ellenzéki polgármesterét, Gyenes Leventét és öt másik gyanúsítottat. A kormánylap tudomása szerint az ügyben bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt van folyamatban eljárás. Azt a NAV megerősítette, hogy ilyen ügyben történtek letartóztatások.

Gyenest korábban, 2016-ban jogerősen 9 hónap, 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla „folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt”. Az úgynevezett „számlagyáras” perben Gyenes a hetedrendű vádlott volt. 14 éve irányította ekkor már Gyömrőt, és mindent megpróbált, hogy továbbra is polgármester maradhasson. Az ítélet után gyorsan lemondott, az időközin újraválasztották 2016-ban, viszont ezt nem fogadta el a Pest megyei kormányhivatal, mert szerintük Gyenes addig méltatlan a posztra, amíg a büntetőjogi jogkövetkezményeket viseli, márpedig az 2018 áprilisig tartott. Hosszú huzavona indult, az időközi polgármester-választás után 5 hónappal mondta ki jogerősen a közigazgatási bíróság, hogy Gyenes méltatlan a posztjára, mert a rá kiszabott büntetés még érvényben volt az újraválasztása idején. Az újabb időközi választáson Gyenes nem tudott elindulni, de 2019-ben már igen, és 67 százalékos többséggel újra Gyömrő polgármestere lett.