Borkai. Hihetetlen dolgot mondott a szexorgiázó volt fideszes polgármester!

Elképesztő, amit a szexorgiázó egykori győri polgármester állít! Az ember azt gondolná, hogy ha egy városvezető lebukik azzal, hogy keresztény házasember létére az Adrián egy luxusjachton prostituáltakkal szexel, akkor a lemondása után behúzza fülét-farkát és igyekszik minden szembejövőtől bocsánatot kérni, amiért átverte a családját, a pártját, a választóit és úgy általában azt a közösséget, amely megbízott benne. Borkai Zsolt azonban nem ilyen ember. Miután a bíróság 1,5 millió forint pénzbüntetésre ítélte azt a nőt, aki a videofelvételt készítette, a Blikk megkereste a volt győri polgármestert.

A SZEXORGIÁZÓ BORKAI KIJELENTETTE, HOGY ŐT MEGALÁZTÁK!

A volt fideszes politikus szó szerint ezt mondta: „Nem kárpótol engem az, hogy mit és mennyit fognak kapni. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de ez egy magánéleti dolog, ami csak a családomra és rám tartozott, senki másra. Nem fogja egy ítélet semmivé tenni azt a megaláztatást, amit ők tettek velem. Ezek pitiáner bűnözök, akik pénzt akartak szerezni, és megtalálták a politikai embereket, akik ebből ügyet tudtak csinálni. Nem érintettek az ügyben viszont azok, akik igazából ezt az aljasságot elkövették ellenem.”

TETSZENEK ÉRTENI? BORKAI ZSOLT ÚGY BESZÉL, MINTHA NEKI NEM LENNE SEMMI MAGYARÁZNIVALÓJA!

Olyan szavakat használ, mint a „megaláztatás” és az „aljasság”, miközben ez az egész szexbotrány nem is robbanhatott volna ki, ha a volt győri polgármester tisztességes és nem gyömöszöl fiatal prostikat. Arról már nem is beszélve, hogy Borkai annak a Rákosfalvy Zoltán ügyvédnek a társaságában szexorgiázott, aki szántóföldként vehette meg azokat a területeket, amelyeket később ipari területté minősítettek át, hogy aztán az Audi-gyárat kiszolgáló logisztikai központ épülhessen rajtuk. Az ezzel kapcsolatos, korrupciógyanút felvető feljelentéseket Polt Péter legfőbb ügyész elutasította.