Valótlanul állítottuk a 2022. szeptember 2-án az eszakhirnok.com felületén Megpofozták Edelény polgármesterét címmel közzétett írásunkban…

Valótlanul állítottuk a 2022. szeptember 2-án az eszakhirnok.com felületén Megpofozták Edelény polgármesterét címmel közzétett írásunkban, hogy Molnár Oszkár polgármestert amiatt érte volna atrocitás egy magánrendezvényen, mert „a családi háza építése körül zajló elszámolási vita áll a háttérben…”, illetve „a polgármester nem fizette ki (a vállalkozónak) a neki járó vállalkozói díjat”.

A valóság ezzel ellentétben az – ahogy arról a polgármester a cikkben meghivatkozott 2022. augusztus 30-i képviselő-testületi ülésen tájékoztatta is a nyilvánosságot –, hogy az atrocitás előtt egy évvel Molnár Oszkár polgármester a családi házában a vállalkozó által végzett selejtes kivitelezést megkifogásolta. Ennek rendezése érdekében ügyvéd bevonásával megállapodás született kettejük között, amelynek értelmében a vállalkozó elismerte az általa okozott kárt, s annak megfizetésére kötelezte magát. Mindezek fényében Molnár Oszkár polgármester lezártnak tekintette az ügyet. 

A cikkünkben megfogalmazott valótlan állítások miatt ezúton kérünk bocsánatot Molnár Oszkár polgármester úrtól.