Űber korrupt cigányok…

Farkas azt állítja, éppen arról is beszéltek a csárdában az ebéd közben, miként biztosítható majd a többség az új elnök, vagyis az ő megválasztásához. Mint mondta, Agócs arról beszélt, hogy neki van 10-11 embere, a Dancs Mihály féle frakciót – Dancs volt az, aki már január 31-i szószóló-választási botrány után javasolta az ORÖ önfeloszlatását – Farkasnak kell megnyerni, hogy álljanak mellé, ezenkívül pedig lehet, hogy „pár lungo dromos képviselőt meg kell venni”. Farkas szerint Agócs hozzátette: “van, akinek elég 500 ezer, de lesz, akinek egymilliót kell adni.”

Farkas itt emlékeztetett, hogy míg korábban a lungo dromosok is erősen kritikusak voltak Agócs elnöki munkájával, már „kifaroltak”, és nemrég megszavazták Agócs pénzügyi előterjesztéseit. Ezzel kapcsolatban egyébként arról lehetett hallani, hogy az ORÖ júniusi közgyűlésén azután szavazták meg a költségvetést a Lungo Drom képviselői, hogy a szünetben Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke odaszólt telefonon. Próbáltuk elérni Farkas Flóriánt is, hogy erről kérdezzük, de nem sikerült.

A kecskeméti ebéden egyébként Farkas László szerint Agócs még azzal is előhozakodott, hogy valamilyen módon megoldást kellene találni arra, hogy lemondása után is használhassa az ORÖ hivatali autóját, egy Audit. Az ebéd végeztével kimentek a parkolóba, Farkas szerint „Agócsot az autóhoz kísértem, ekkor már nála volt a táska, vagyis az a kék műanyag irattartó, ami az ügyészségi fotón is látható volt, benne a 18 millióval, és akkor elkapták” Agócsot a nyomozók. Farkas a hvg.hu-nak megerősítette, a pénz az ügyészségé volt, csak a táska volt az övé, és viccelődve meg is jegyezte

kérem az ügyészségtől, hogy adják vissza a kék iratrendező táskámat, mert nagyon a szívemhez nőtt.”

Volt-e vádalku, vagy csak mentesség?https://hvg.hu/itthon/20220907_Vesztegetes_vadak_ORO_letartoztatas_elnok_Agocs#rss