A szemét mocskos nyugat nem adja oda a pénzünket!  A hónap kommentje
A minap beszélgettem egy kormánypárti ismerősömmel akitől megkérdeztem, hogy nem érzi e magát becsapva a rezsicsökkentés csökkentése miatt?
Válaszát ledöbbenve hallgattam.
😵‍💫 Nem érzi magát becsapva, hiszen még mindig nálunk a legolcsóbb a gáz és a villanyáram! Mondtam, hogy ez nem olyan egyértelmű azért, de nem ezt ígérték a kampányban! Azt mondták, hogy megvédik a rezsicsökkentést! Különben is azt MZP és Gyurcsány akarja elvenni, aztán most mégis a kormány veszi el! A válasz sokkoló volt: „egy átlagos magyar háztartásban több pénz marad a számlák befizetését követően, mint egy nyugati családnál. Ott csak egy héten egyszer fürdenek és télen meg fognak fagyni!” Megjegyzem, hogy vitapartnerem gyermeke is a bűnös nyugaton keresi a kenyerét!
Próbáltam említeni, hogy láttam, hogy német nyugdíjasok Tunéziába járnak kitelelni. Mikor október végén egy négycsillagos sousse-i tengerparti hotelben jártam, beszélgettem egy ott dolgozóval, aki elmondta, hogy a német nyugdíjasok szeptembertől márciusig nyomorognak a szálloda all inclusive ellátásán tengődve. Vígan italoznak, sakkoznak és nézik a német televízión a Bundesliga meccseit.
Rávilágítottam, hogy nálunk egy nyugdíjasnak az is nehézséget okoz, hogy barackot vásároljon magának a piacon!
😵‍💫 Szóba került az Unió! „A szemét mocskos nyugat nem adja oda a pénzünket!” Én mondtam, hogy azért nem jön a pénz, mert ellopják! „Az nekünk jár, azt mi fizettük be! Ki kellene lépnünk az EU-ból!” Ekkor tudatosult bennem, hogy vitapartnerem abban a hitben él, hogy hazánk nettó befizető az Unióban!
Ezen a ponton befejeztem az érvelésemet, mert hitbéli kérdésekkel nincs értelme vitatkozni!