Skip to content

Golyóálló autóban, érkezett, Gattyánék irodaházában vendégeskedett Erdogan török elnök fia

Golyóálló autóban, érkezett, Gattyánék irodaházában vendégeskedett Erdogan török elnök fia

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Magyarország egyik leggazdagabb emberének irodaházába.

Golyóálló autóban, konvojjal érkezett a török elnök fia, Necmettin Bilal Erdogan Gattyán György cége, a Docler Holding központjába vasárnap délután – értesült a Blikk.

Az épületet már napokkal korábban ellenőrizték a hatóságok, a cég dolgozóit pedig arról tájékoztatták, hogy a különleges vendég ott tartózkodása alatt ők sem mozoghatnak szabadon az irodaházban. A látogatás tényét a Docler is megerősítette a lapnak.

Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnökeként meghívást kapott a péntektől vasárnapig tartó VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre, amelyet a hun-türk nemzetek legnagyobb találkozójaként emlegetnek.

Állítólag a Doclerhez is ebben a minőségében érkezett. Gattyán ugyanis egyik alapítója a Teqball nevű labdasportnak, amiről egy kisebb bemutatóval is készültek az ifjabb Erdogannak. Ezt a forgatókönyvet erősíti, hogy a vendéget a Teqball másik alapítója, Huszár Viktor fogadta. Ő egyébként alelnöke a Gattyán vezette Megoldás Mozgalomnak is, amely a tavaszi választásokon egy százalékot ért el.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük