Skip to content

JOBBIKOS EJNYE-BEJNYE JAKABNAK, SZANKCIÓK NÉLKÜL

JOBBIKOS EJNYE-BEJNYE JAKABNAK, SZANKCIÓK NÉLKÜL

A Potocskánéval való belháború egyik fejezeteként a Jobbik etikai bizottsága elítélte Jakab Pétert, ám szankciókat nem szabott ki rá a nepszava.hu értesülései szerint. Jakab több mint százmilliós pénzkimentését úgy értékelik, „vétett a Jobbik belső szabályai és a bajtársiasság ellen” – írja a Magyar Hírlap.

Elítélte Jakab Pétert a Jobbik etikai bizottsága, de büntetni nem fogják – adta hírül a nepszava.hu. Felidézték: Jakab Péter május végén, még pártelnökként nyilvánosan vádakat fogalmazott meg Potocskáné Kőrösi Anita elnökhelyettessel szemben, és a kizárását kezdeményezve a Jobbik etikai bizottságához fordult. A módszert kifogásolva Varga Zoltán Péter, a párt dunakeszi szervezetének elnöke Jakab Péter ellen kezdeményezett etikai vizsgálatot. Potocskáné esetében az eljárás már korábban lezárult: az etikai bizottság arra jutott, hogy „a panasz tárgyává tett cselekmények nem minősülnek etikai vagy fegyelmi vétségnek”.

A lap több forrásból úgy értesült, hogy Jakab Péter esetében is befejeződött a vizsgálat: az etikai bizottság elmarasztalta ugyan a volt pártelnököt, ám szankciókat nem szabott ki.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Északhírnök