Miskolc. Bazin teli panasszal, és felszólítja a kormányhivatalt, üres beszéd helyett dolgozzanak ők is!

Hiába tervezték meg a vízelvezetést Perecesen, fél éve várják a kormányhivatal jóváhagyását

Az építkezés már idén megkezdődhetett volna, ám a kormányhivatal fél éve nem írja alá a létesítéséhez szükséges dokumentumokat – mondta el Bazin Levente, a körzet önkormányzati képviselője.

“Az önkormányzat pályázatot nyert és megtervezte az Erenyő utca vízelvezetésének a megépítését. Az építkezés már idén elkezdődhetett volna, de féléve várjuk a kormányhivatal jóváhagyását” – írja a Facebookon közzétett posztjában Bazin Levente.

Az önkormányzati képviselő szerint sok pozitívumról be lehet számolni: “2020-tól a rendszeres nagyvolumenű útjavítások, a szikkasztó árok újraásása, keresztátfolyó rácsok újraépítése, padka rendbetétele, autóshidak karbantartása. Ezeknek köszönhetően fokozatosan megszűntek, lekerülhettek az úthibát jelző táblák.”

“Az állandó javítgatások elejét vettük, amikor forrást találtunk, majd megterveztük az Erenyő utca mentén 1,5 kilométer hosszan megépülő korszerű betonelemekből álló vízelvezetést. Az építkezés már idén megkezdődhetett volna, ám a kormányhivatal fél éve nem írja alá a létesítéséhez szükséges dokumentumokat.”

“Ezért kérem ez úton is a kormányhivatalt, és a kormánypárti képviselőket, hogy üres beszéd helyett dolgozzanak ők is! Ne hátráltassák a fejlesztést, amellyel a perecesiek több éves problémája szűnhetne meg, hamár ők az előző ciklus alatt semmit nem tettek az úthiba táblák táblák kirakosgatásán kívül!”

Fotó: Archív