VAN MÁR HOL FUTKÁROZNIA A TESTVÉRVÁROSOK KUTYÁINAK

Még az elmúlt télen tartottunk egy utcafórumot, ott jelezték nekem a kérést – mondta el a helyszínen a választókerület korábbi önkormányzati képviselője, májustól országgyűlési képviselője. Hegedüs Andrea hozzátette, a beruházás összértéke megközelíti a 2,5 millió forintot.

Ezzel azonban nem zárult le a környék rendbetétele – ezt már Sebe-Gazdig Judit (Velünk a Város) önkormányzati képviselőjelölt mondta.

– Vannak még tervek az évre, szeretnénk például fákat ültetni ide, hogy az árnyékuk alatt még kellemesebb legyen az időtöltés a kis kedvencekkel. És újabb szeméttárolót, valamint ülőpadokat is fogunk kihelyezni a futtató környezetébe – árulta el.

Hozzátette, már eddig is nagyon sok emberrel beszélt a 3-as választókerületben, de folyamatosan járja az érintett utcákat, hogy a készülő problématérképet bővíteni tudja. Ilyen beszélgetések során hívták fel a figyelmét arra például, hogy a Középszeren található óvoda melletti lépcsősor balesetveszélyessé vált.

– Ezt is szeretnénk minél hamarabb felújítani, ahogy további járdaszakaszok rendbetételét is tervezzük. Közösségi tereket tervezünk még, ebben az első lépéseket már idén szeretnénk megtenni. És új játszóterek is épülhetnek a választókerületben – mondta.